Vanaf 1 november 2021 is het aantal donkerrode gebieden in Thailand afgeschaald naar 7 provincies. Donkerrode zones hebben het hoogste aantal Covid besmettingen en worden daarom maximaal gecontroleerd. Deze 7 provincies zijn: Chantaburi, Tak, Nakhon Sri Thammarat, Narathiwas, Pattani, Yala en Songkhla.

Er zijn nu nog 38 provincies in de rode zone, 23 provincies in de oranje zone; 5 provincies in de gele zone en 4 blauwe toeristische zones (Sandbox programma).Vier provincies zijn benoemd pilot toeristische provincies: Bangkok, Krabi, Phang Nga en Phuket.

In de rode zones zijn bijeenkomsten met meer dan 50 personen verboden, theaters en andere entertainmentlocaties kunnen open met maximaal 50% bezetting. Bij buitenevenementen is niet meer dan 75% bezetting toegestaan.

Er geldt geen avondklok meer in Thailand met uitzondering van de donkerrode en rode gebieden, daar geldt een avondklok van  23.00 – 03.00 uur.

Bron: CCSA

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website