De Ambassade van België te Bangkok is op zoek naar een tijdelijke universitaire medewerker voor de diplomatieke en economische afdeling.

De nieuwe medewerker  zal voornamelijk werkzaam zijn op het vlak van bilaterale vertegenwoordiging en publieke diplomatie waar de opvolging van en de vervanging in lopende dossiers toe behoort.

Een omschrijving van het juiste profiel, het aanbod en de wijze van hoe te solliciteren kan gevonden worden op: thailand.diplomatie.belgium.be/nl/tijdelijke-universitaire-medewerker-voor-de-diplomatieke-en-economische-afdeling-mvx

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Vacature op de Belgische ambassade in Bangkok”

  1. Marcow zegt op

    Zo zeg: Volgens Barema A0 een bruto maandloon van 56.275 Thai bath

    Succes allemaal!

  2. hans zegt op

    Als ze dan ook een medewerker aannemen die het begrijpt dat je als Nederlander met een Nederlands paspoort, die de laatste 25jaar voor zijn pensioen er heeft gewerkt en belasting betaald niet kunt weigeren een inkomsten verklaring te geven omdat hij geen Belgisch paspoort heeft.
    Ik werd daarvoor als een kleine jongen weggestuurd en kan nu bij de Thaise immigration geen verlenging krijgen na 10 jaar voor mijn jaar Visa zodat ik nu naar Laos moet elke 3 maanden. Bedankt België ik had het er zo naar mijn zin in het vriendelijke Neerpelt en Achel een heel verschil met de ambassade hier in Bangkok.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website