Het Europees parlement (Ikars / Shutterstock.com)

Woont u in Thailand? Op 23 mei 2019 kunt u als kiezer buiten Nederland weer stemmen. U brengt uw stem uit tijdens de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement.

U stemt met een briefstembewijs of een kiezerspas. U kunt ook iemand machtigen om voor u te stemmen. Om te kunnen stemmen, moet u zich registeren als kiezer buiten Nederland. Wilt u stemmen voor de verkiezing van het Europees Parlement op 23 mei 2019? Registreer u dan uiterlijk op 11 april 2019 via onderstaande link. U hoeft dit maar 1 keer te doen. Bij iedere verkiezing krijgt u de documenten die u nodig heeft om te stemmen per post toegestuurd.

U kunt uw briefstem aan het op de retourenvelop aangegeven adres sturen. Zorg ervoor dat u uw briefstembiljet tijdig verstuurt om te garanderen dat uw stem op tijd aankomt!

Let op: Het stembiljet wordt ongeveer vier weken voor de verkiezing separaat verstuurd. Dit gebeurt per post of per e-mail, afhankelijk van de keuze die u bij de registratie heeft gemaakt. Stuur de retourenvelop naar het briefstembureau nadat u het stembiljet heeft ontvangen, niet eerder.Let op: Het stembiljet wordt ongeveer vier weken voor de verkiezing separaat verstuurd. Dit gebeurt per post of per e-mail, afhankelijk van de keuze die u bij de registratie heeft gemaakt. Stuur de retourenvelop naar het briefstembureau nadat u het stembiljet heeft ontvangen, niet eerderLet op: Het stembiljet wordt ongeveer vier weken voor de verkiezing separaat verstuurd. Dit gebeurt per post of per e-mail, afhankelijk van de keuze die u bij de registratie heeft gemaakt. Stuur de retourenvelop naar het briefstembureau nadat u het stembiljet heeft ontvangen, niet eerder

Informatie over het registreren en de werkwijze van de Gemeente Den Haag treft u onder:  www.denhaag.nl

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de Gemeente Den Haag via +31 (0) 70 353 4400.  Met vragen kunt u ook terecht bij het 24/7 contact center van het ministerie van Buitenlandse Zaken. U bereikt ons via +31 247 247 247. Of bel met de Nederlandse ambassade in uw land en kies in het telefoonmenu voor ‘consulaire zaken’.

Kijk op Contact met het 24/7 Contactcenter voor alle manieren waarop u ons kunt bereiken.

Bron: Nederland Wereldwijd

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website