Wil je jouw Thaise gast in Nederland verrassen met een iets leuks dan staat een bezoek aan de Keukenhof bovenaan. Thai en dan vooral de dames zijn gek op bloemen en tulpen in het bijzonder. Dus neem haar (of hem) mee naar Lisse. Het park is vanaf donderdag voor het publiek geopend en sluit op 19 mei 2019.

Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Bloemen inspireren mensen. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren ’70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren.

In het Flower Power bloemenmozaïek zijn 50.000 bollen in twee lagen geplant. Het staat nu al mooi in bloei, een garantie voor mooie foto’s en selfies. Daarnaast staan de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen geheel in het teken van het Flower Power en zijn de inspiratietuinen aan het thema gewijd.

6 reacties op “De Keukenhof, leuk voor Thai in Nederland”

 1. l.lagemaat zegt op

  Weet iemand hoeveel de entree prijs bedraagt?
  Door vele jaren in het buitenland moet mijn kennis wat
  dat betreft weer wat ge-update worden!

  • Beste Lodewijk, en daar hebben wij internet voor: https://keukenhof.nl/nl/tickets

   • l.lagemaat zegt op

    Dank je wel Peter.

 2. Puuchaai Korat zegt op

  Zijn er ook kaartjes voor een kort bezoek, bijvoorbeeld 14 dagen, met een schengenvisum inclusief verkrijgbaar ? Dan weet ik zo een aantal mensen, ook dames die wel geinteresseerd zijn. Is in Thailand geen probleem om 14 dagen op vakantie te gaan/komen om wat mooie dingen van het land te bekijken.

 3. peter zegt op

  Inderdaad, mijn Thaise vriendin ging uit haar dak, moest in de gaten houden waar ze was, vloog van hot naar her met haar smartphone, pics makende. Ze vond het geweldig !

 4. Fred zegt op

  Keukenhof is oké, maar beter nog is de lange rijen bij de keukenhof te skippen en door de langs liggende gemeentes te rijden en de echte tulpenvelden te bezoeken.
  Van de hoge entree die je dan bespaart kan je fietsen huren en de gehele dag op pad.
  Let wel op dat je niet overal zomaar het land op mag en zeker geen bloemen vertrappen.
  De gehele bollenstreek van Noordwijk tot Haarlem en ook in de Flevoland zijn prachtige velden te bezoeken.
  Oh en 13 april is het Bloemencorso er weer, inclusief een praalwagen uit Thailand en uit China.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website