België kent vanaf morgen 8 juni nieuwe versoepelingen van de COVID-19-maatregelen in verband met toerisme, horeca, sport, cultuur en sociaal contact.

Vanaf 8 juni is voor inwoners van België binnenlands toerisme, zoals excursies en meerdaagse trips in België, toegestaan. Vanaf 15 juni zal België zijn grenzen weer openen voor reizen naar en vanuit de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en de Schengenlanden (Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen). De voorwaarden voor reizen buiten Europa moeten nog worden vastgesteld.

Lees hier meer over de Belgische maatregelen: https://www.info-coronavirus.be/nl/news/nvr-0306/


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Coronacrisis: Belgen mogen vanaf morgen weer meer”

  1. Ger-Korat zegt op

    Zou de Belgische regering niet het Nederlandse nieuws volgen ? Waar in Nederland men vooral afraad om met het openbaar vervoer te gaan tenzij noodzakelijk ter voorkoming van besmetting door het coronavirus, vanwege de beperkte ruimte in trein en bus, komt de Belgische regering met een gratis 10-rittenkaart voor elke Belg voor het openbaar vervoer. Als haringen in een ton is dan van Nederlandse oorsprong maar straks alleen van toepassing in België.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website