Wie in Bangkok wil gaan stappen heeft een enorme keuze. Een deel van het nachtleven en entertainment is gericht op expats en buitenlanders. Wellicht is het daarom ook leuk om uitgaansgelegenheden te bezoeken waar de locals komen.

In dit artikel geven wij je een aantal tips.

Thonglor en Ekamai

In het centrum van Bangkok ter hoogte van Sukhumvit Soi 55-63 kan je terecht in de wijken Thonglor en Ekamai. Wanneer je op zoek bent naar diversiteit dan zal je het hier vinden. Langs Thonglor Soi 10 vindt je diverse clubs. Leuk om te bezoeken is ‘Muse’. Beneden speelt een Thaise live band met de daarbij behorende sfeer. Wil je meer relaxen dan is het dakterras met een heuse loungetuin een aanrader. Je kan hier luisteren naar akoestische band die voor de achtergrondmuziek zorgt.

Om tussen de HiSo Thai te zitten, moet je naar Escobar in Ekamai. Daar zie je de Thaise gewoonte om rond een tafel plaats te nemen met een fles sterke drank in het midden. Een DJ zorgt voor stampende muziek tot twee uur in de ochtend.

De meeste nachtbrakers kennen RCA wel, maar zeker zo leuk is Cosmic Cafe, pal achter RCA. Hier genieten Thais van reggea en verschillende live bands die er in het weekend optreden.
Muziekliefhebbers moeten ook naar Tha Beats Lounge. De DJ draait hier de betere tracks en de nadruk ligt op het genieten van muziek.

Ratchada Soi 4

Wil je zien hoe Thai feesten dan moet je naar Ratchada Soi 4, achter Asoke Road. Hier vindt je een cluster van bars waar je niet naar toe moet gaan om even rustig te praten. Snop is een club met een enorme ruimte en verschillende levels, vooral gericht op Thaise muziek. Iets rustiger aan toe gaat het bij Sote, maar ook daar kunnen de bezoekers flink feest vieren.

Ga er eens kijken en feest mee met de Bangkok locals.

Video: Party Like a Bangkok Local

Bekijk hier de video:

[vimeo]http://vimeo.com/79111816[/vimeo]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website