Suvorov_Alex / Shutterstock.com

Patong is de plaats waar het gebeurd op Phuket. Het centrum van feest en vertier. Het speelt zich allemaal af rondom Soi Bangla.

Patong Beach staat bekend om zijn bruisende nachtleven en het 2850 meter lange strand dat over de gehele lengte van Patong’s westkant loopt. Het nachtleven is geconcentreerd in twee gebieden, Bangla Road en het “Paradise Complex”, waarbij Bangla Road voornamelijk voor hetero’s is en Paradise Complex voor gay’s. Beide zijn vergeven van bars, discotheken en go-go bars.

Overdag  is Bangla Road slechts een straat richting het strand. Na het invallen van de duisternis, wanneer de neonverlichting de overhand krijgt, de speakers harde bassounds uitbraken en de dames zich optutten, veranderd Bangla road. De pubs en beerbars lopen vol.

Honderden bargirls wedijveren om de aandacht van de mannen. In de discotheken, Go-Go bars en nachtclubs vloeit het drank rijkelijk. Het feest kan beginnen. Iedere avond weer.

Video nachtleven Patong

Bekijk hier de video:

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website