Thailand en hoofdstad Bangkok zijn niet alleen prima bestemmingen voor hetero’s maar zeker ook voor homo’s.

Als je op zoek bent naar ‘Gay friendly’ uitgaansgelegenheden, dan is de Silom Intersection een prima keuze. In de nabijheid van dit kruispunt tref je voldoende uitgaansgelegenheden voor homo’s aan. En alles op loopafstand.

Begin bijvoorbeeld bij Silom Soi 2 en 2/1. Een aanrader daar is de Diamond Bar, waar je goede Italiaanse en Thaise gerechten kan bestellen er is tevens een uitstekende wijnkaart.

De Soi 2 Bar is de thuisbasis van het beroemde DJ Station. Je kan daar feesten tot in de kleine uurtjes. In Soi 4 moet je zijn voor fameuze Telephone pub, een gay pub met karaoke. Loop je verder de straat in, dan kom je langs de mysterieuze en verleidelijke Stanger Bar: drie verdiepingen met een terras. Prima om te stoppen voor een overheerlijke cocktail.

Video uitgaan in Bangkok: Gay nightclub in Bangkok

Bekijk hier de video:

5 reacties op “Uitgaan in Bangkok: Gay Guide Silom (video)”

 1. Sjaak S zegt op

  Vorige week overnachtte ik met mijn vrouw in een hotel aan de Sathon Toad, in de buurt van de Duitse ambassade, waar ik de volgende ochtend terecht moest. Deze loopt parallel met de Silom Road en wij konden zo naar Sala Daeng lopen, oftewel naar Pat Pong. Toen ik nog als steward werkte kwam ik daar wel eens vaker en omdat we niets beters te doen hadden liepen we daar door de buurt.
  Ik weet dat twee straten verder zo’n homo paradijs is en nu zelfs al op een hoek van de Simon Road een plek waar de stoute jongens stonden te wachten. Aan de andere kant van Pat Pong, naar links kwamen we weer in zo’n straat terecht. Ik was een beetje geschrokken van deze concentratie van gay bars rondom Pat Pong. Begrijp me niet verkeerd, ik heb geen probleem met iemands seksuele voorkeur, maar die starende ogen maakten me dat ik me niet lekker voelde.
  Ik was blij daar weer snel weg te zijn. Degene die het meeste lol had, was mijn vrouw…
  Zoals ik schreef, was ik vroeger, vanwege de horloges en nep tassen vaak in Pat Pong, maar deze grote gay scène? Was dat vroeger ook al zo? Ik bedoel, meer dan tien jaar geleden?

 2. Paul schiphol zegt op

  Beste Sjaak, ja deze buurt is altijd al een “Gay” buurt geweest, tenminste gerekend vanaf 1980 toen ik voor het eerst in Bangkok kwam. Wellicht al langer, maar daarover kan ik niet verhalen. In Soi 2 had je toen o.a. “Harry’s Bar” met elke avond een leuke cabaret show. Met daarboven caisaro

 3. Paul schiphol zegt op

  Foutje, verkeerd toetsje gedrukt.
  Daarboven had je “Cisaro” een club met money boys. In Soi 4 de destijds het vermaarde “Rome Club” de voorloper van wat nu DJ Station is. De buurt was ook destijds in de vele kleine soi’s vergeven van de kleine barretjes waar het aangenaam vertoeven was. Aan het begin (of eind zo je wilt) van Suriwongse Road zaten toen ook al Go-Go barretjes. Deze straat heeft zich ontwikkeld tot wat men nu Soi Starlight noemt.
  Wellicht was het destijds allemaal nog wat minder uitbundig naar buiten toe. De Gay-scene was toen nog een hechte en best wel gesloten gemeenschap. Heb heerlijke herinneringen aan de jaren van ’80 tot aan de eeuwwisseling, waarna er veel veranderd- en opener geworden is.
  Groet, Paul Schiphol

  • Sjaak S zegt op

   Nou, zo zie je maar….heb ik er weer wat bij geleerd…

 4. Alex zegt op

  Ja hoor was er atijd al. Mischien wat minder uitbundig, mider open en minder op straat, maar het was er altijd al. En met name het “stoute straatje” als je Suriwingstreet oversteekt, en waat werelijk alles op gay-sex gebied te koop en te bewonderen is… Goed toeven voor de liefhebbers!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website