Beste lezers,

Ik meen ergens gelezen te hebben dat de online gegevens voor de Thailand Pass vaker te gebruiken zijn. Ik ben in december naar Thailand gereisd met een Thailand Pass, nu ga ik in juni weer. Moet ik dan weer alle gegevens opnieuw uploaden of worden de oude gegevens bewaard en kan ik die nog een keer gebruiken? Ik begrijp wel dat ik de gegevens die niet meer kloppen, zoals inreisdatum,  eerst moet aanpassen.

Groet,

Bas

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

2 reacties op “Zijn de opgeslagen gegevens van de Thailand Pass vaker te gebruiken?”

 1. fred zegt op

  ik zit in hetzelfde geval. december geweest, deze zomer terug.
  ik dacht dat de aanvraag terug vanaf nul begint

 2. TheoB zegt op

  Nee Bas, je moet op https://tp.consular.go.th/ gewoon opnieuw registreren en alle relevante gegevens opnieuw verstrekken.

  Op https://tp.consular.go.th/ kun je kiezen tussen registreren ofwel de status van je aanvraag inzien.
  Als de aanvraag is goedgekeurd kun je vervolgens de Pass downloaden. Er is dan niets meer te wijzigen in de door jou verstrekte gegevens.

  Ik ben zelf ook begin december naar Thailand gegaan. Destijds gaf de Pass enkel de opgegeven inreisdatum aan. Later mocht men 7 dagen vóór tot 7 dagen na de bij de aanvraag opgegeven inreisdatum gebruik maken van die Pass, hetgeen sindsdien ook op de Pass vermeld wordt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website