Beste lezers,

Ik ben voornemens om mij cosmetisch te laten behandelen in Thailand en ben mij aan het oriënteren waar en wat de beste ziekenhuizen of klinieken zijn. Hoeft niet speciaal Bangkok te zijn.

Kan iemand mij wat meer informatie geven. Het Bumrungrad International Hospital is mij bekent maar is te duur… bijna dezelfde prijzen als in Nederland of zelfs hoger.

In afwachting van een reactie,

Robert

No votes yet.
Please wait...

20 reacties op “Lezersvraag: Ik zoek een goed ziekenhuis in Thailand voor een cosmetische behandeling”

 1. gijs zegt op

  Bangkok hospital heeft qua klantvriendelijkheid mijn voorkeur maar van prijzen heb ik geen idee.

 2. Diny maas zegt op

  Mijn man en ik hebben onze ogen laten liften in Bangkok hospital Pattaya en zijn perfect behandeld. De prijs lijst kan je vinden op de site van dit ziekenhuis. Het scheelde de helft met de prijzen van Nederland. Veel succes

 3. Hubert zegt op

  http://www.bangkokhospital.com/

 4. Victor Kwakman zegt op

  http://www.yanhee.net/

  Ik heb er zelf geen ervaring maar heb er ZEER goede berichten over vernomen van diverse mensen die zich bij Yanhee hebben laten helpen. Alle info op deze website is ook in het Engels te zien en prijzen idem.

  Succes ermee!!

  • Roger Merel zegt op

   Blij dat te horen of te lezen. Nu wil het toeval dat wij net vrij duidelijk geprecizeerde offertes hebben gekregen en het prijsverschil met België of Nederland was wat Yanhee betreft zo goed als niets, gewoon een goedkoop vliegticket bedroeg het verschil, maar dan moet ge nog op hotel, al dan niet in het hospitaal. Niet dat ik u niet geloof, maar weet het nu eventjes niet meer.

 5. Monique zegt op

  In Bangkok kun je ook uitstekend terecht in het Ramathibodi Hospital. Erg goed en lage prijzen. Succes!

 6. Gerard zegt op

  Hallo Robert. Inderdaad het Yanhee hospitaal in Bangkok. Staat bij thai erg goed aangeschreven. Heb mijn oogleden laten liften. Prijs 18.000 baht. Wat wel zuur is in welk hospitaal je ook komt. Ze rekenen voor buitenlanders extra. Als een thai dezelfde behandeling liet uitvoeren zijn de kosten pakweg 8000 baht. Ik kreeg 3 maanden garantie op de behandeling en controles zijn bij de prijs inbegrepen.

 7. Raoul zegt op

  Als je meer wilt weten over het Bangkok Hospital, kun je in het Nederlands mailen naar info@bangkokhospital.nl.

 8. geertengerritsen zegt op

  PAI institute BKK
  Je mag mn naam noemen
  Grtz geerten

 9. Edith zegt op

  neem even contact op met Raoul Veldink: mail@raoulveldink.nl
  hij heeft een sterk netwerk in de zorg in Thailand

 10. Lisa Biersteker zegt op

  In Pattaya, het Bangkok Pattaya ziekenhuis heb ik mijn oogleden(boven) laten liften.
  Ik ben daar behandeld of ik de koningin was. echt fantastisch. Ook het resultaat was prima.
  Echt een aanrader.

 11. Paul zegt op

  Bangkok ziekenhuis Pattaya, heb ik ook zeer goede ervaring met oogleden liften en qua prijs stukken voordeliger dan Nederland.

 12. Dirk Heuts zegt op

  Graag meer inlichtingen voor Hospitalen in Bangkok

 13. Gerard zegt op

  @geertengerritsen. Leuk om je naam te noemen maar voor een ooglid correctie… schuift u maar effe 37000 baht. Yanhee dus 18000 baht. Ik kan me niet voorstellen dat het noemen van je naam efkes 19000 baht bespaard 🙂

 14. Ad Koens zegt op

  Ahoi Robert, Ik denk dat ik je wellicht nader kan informeren. Echter een blog lijkt me niet de plaats om uitvoerig op cosmetische en medische aspecten in te gaan. Ik vertegenwoordig Bangkok Pattaya Hospital in Nederland. Ik kan offerte voor je aanvragen specifiek afgestemd op jouw wensen. Mijn ervaring is dat het overwegend aanzienlijk scheelt qua prijs met Nederland. Ook kan ik je in contact brengen met mensen die een cosmetische ingreep hebben ondergaan. Dan kan je hun ervaringen checken. Je kan mij bereiken op info@bphospitaal.nl. Vriendelijke groet, Ad Koens. (Leimuiderbrug NL).

 15. Johan zegt op

  Kasemrad Sriburin Chiang Rai; beide ogen boven ooglidlid correctie voor mijn Thaise vriendin ThB 12,000. Ik heb de Thaise prijslijst gezien en was exact volgens prijslijst. Als rechtgeaarde Thaise heeft ze geprobeerd om korting te krijgen; niet gelukt. Hoefde niet te blijven en kon na een aantal dagen haar ogen weer voorzichtig wassen Mijn NL buurvrouw heeft exact hetzelfde betaald bij deze kliniek in Sriburin Kasemrad Hospital C-RAI. Je wordt als buitenlander niet anders behandeld als een Thai. Er zijn kennelijk 2 artsen, een man en een vrouwelijke. Er is een gedrukt prijlijstje (thais), weet niet of dit ook op internet is te vinden. Bijkomend voordeel; mooie provincie, veel te doen, te zien, goedkoper om te leven dan BKK of Pattaya, (hoeft mijn naam niet te noemen 🙂

 16. Kito zegt op

  Het toeval wil dat ik gisteren een chirurgische correctie liet uitvoeren van zowel mijn bovenste als van mijn onderste oogleden (verwijderen wallen).
  ik liet die correctie uitvoeren in een klein privékliniekje in Pattaya, nadat een vriend van mij een tweetal maanden terug daar een identieke ingreep liet uitvoeren, en het resultaat zonder meer schitterend mag worden genoemd.
  (Hopelijk kan dat over afzienbare tijd over de ingreep bij mij worden gezegd, maar momenteel zie ik er vanzelfsprekend niet uit!) 🙂
  De voorbereidende procedure verliep erg vlot, uiterst eenvoudig en, mede dankzij mijn eigen besluitvaardigheid, heel erg snel.
  Een van de grote voordelen vind ik dat de hele procedure ambulant verloopt, en dat je de hele tijd in zeer intens contact blijft met de chirurg en zijn staf.
  De behandeling verloopt er vanzelfsprekend zeer persoonlijk en je wordt niet opgezadeld met extra onverwachte kosten of overbodige tierlantijntjes.
  De ingreep nam alles bij elkaar een kleine twee uur in beslag (omdat ik op advies van de chirurg meteen ook bijkomend mijn wenkbrauwen liet liften) en valt naar mijn mening betaalbaar te noemen.
  Officieel kost een ooglidcorrectie hier 16.900 Baht en een wenkbrauwlifting 14.900 Baht.
  Maar je kan hier wel onderhandelen over een (weliswaar bescheiden) marge.
  Wie hier eventueel meer over wil weten kan me bereiken via e-mail, via de redactie.
  Kito

 17. HansNL zegt op

  Srinagarind University Hospital Khon Kaen,
  Het hospitaal van de Universiteit van Khon Kaen.

  Bijna alle Thaise cosmetische chirurgen hebben daar hun opleiding geheel of gedeeltelijk genoten.

  Goed hospitaal, redelijke prijzen, prima doktoren velen met een goede kennis van de Engelse taal.

 18. MACB zegt op

  Als je in Bangkok (of waar dan ook) wilt verblijven, vraag prijs bij devoerse ziekenhuizen en klinieken; mijnheer Google kan je de adressen geven. Overheidsziekenhuizen (zoals bv Ramathibodi in BKK) zijn aanzienlijke goedkoper dan particuliere ziekenhuizen. Voor klinieken kan het ofwel goedkoper, ofwel duurder zijn; je ziet het vaak al aan de pui.

 19. MkZ zegt op

  In de wetenschap dat dit hoogstwaarschijnlijk als mosterd na een (saaie Nederlandse) maaltijd komt:
  Ik heb in november een bezoekje aan een klein privekliniekje gebracht, de SP clinic (google is je vriend) en ik zou er zo weer heen gaan. Ik weet natuurlijk niet wat er geniptuckt moet worden, maar ik ging er heen voor vetmanagement. Werd van de buik en de pootjes weggehaald en zo, hop, flaps in de boobies gestopt. Hatsa!
  Er stonden wel heel veel negatieve reviews over deze tent online maar die waren zo duidelijk allemaal door dezelfde personen (twee schrijvers, je kan het zien aan de stijl) geschreven dat ik daar weinig waarde aan hechtte. Verder alleen blije reviews gevonden. Dus dat durfde ik wel aan. Ik ben superbe behandeld, kliniek was kraakjeschoon, iedereen praatte keurig engels, echt a++ behandeling en het resultaat is om te zoenen (alhoewel ik dat zelf niet kan, maar goed daarvoor hebben we de verkering aangenomen).

  Prijzen waren vrij laag, en echt, die doc is een held.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website