Wie in Thailand zoekt een housesitter?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
9 juli 2024

Beste lezers,

De vrouw van een vriend van mij komt uit Thailand en hij wees me op dit prettige blog. Ik was al twee keer in Thailand op vakantie. Een heel prettig land met vriendelijke mensen, lekker eten, genoeg cultuur en natuur en niet onbelangrijk beter weer dan in Nederland.

Sinds januari van dit jaar ben ik zzp’er als virtual assistant. Ik bied ondersteuning aan ondernemers, meest gericht op klantenservice, sales en zakelijke reizen. Ik kan overal te wereld werken mits ik maar goed en stabiel internet toegang heb.

Graag wil ik komende winter weer een paar maanden naar Thailand. Mijn inkomsten moeten nog groeien daar Thailand goedkoper is in levensonderhoud en mooi weer heeft wil ik graag terug. De tip van de vriend was hier een oproep te plaatsen.

  • Daarom vraag ik: Zijn er mensen die een housesitter zoeken i.v.m. een lange afwezigheid en dus voor de veiligheid liever iemand in huis hebben. Ik heb al vele opdrachten als housesitter gedaan met huisdieren.
  • Periode: tussen eind oktober 2024 en eind maart 2025 (korter kan uiteraard ook dan verhuis ik).
  • Must: goed en stabiel internet, airco en schoon.
  • Wens: Werkplek. Aparte slaapkamer om werken en slapen te scheiden. In de buurt van een nightmarket of leuke restaurantjes. Mogelijkheid om te zwemmen dat mag in de zee zijn of een gemeenschappelijke pool of een pool waar ik voor die tijd een abonnement kan afsluiten.

Tips zijn uiteraard sowieso welkom als iemand een appartement of huis in de verhuur heeft. Tips over waar te verblijven. Mijn vrienden geven als tip Hua Hin. Aan het strand met leuke plaats.

Alvast bedankt voor jullie reactie.

O ja, ik schrijft dit vanuit het prachtige Puglia in Italië. Hier hebben ze ook een periode winter en dat is echt niet mijn seizoen.

Groet,

Sabine

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

1 reactie op “Wie in Thailand zoekt een housesitter?”

  1. Francois Nang Lae zegt op

    Wij maken gebruik van Trusted House Sitters en de facebookgroep Chiang Mai Housesitters als we op reis gaan. Veel plaatsen hebben dat soort facebookgroepen. (Ons piepkleine huisje voldoet niet aan jouw wensenlijstje en zo lang gaan we ook nooit weg, dus daar heb je nuks aan.)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website