Wie heeft tips voor Koh Chang?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
26 oktober 2018

Beste lezers,

Wij gaan over een maand voor 3 weken richting Koh Chang. Hebben jullie soms tips over wat te doen ginder? Wij zijn strandgangers en houden wel van een goeie wandeling. Koh Kut staat op op ons lijstje.

Alvast bedankt

Groet,

Peter (BE)


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Wie heeft tips voor Koh Chang?”

 1. catdiver zegt op

  Mooi eiland maar pas op voor zandvliegen op sommige stranden

 2. Fred zegt op

  Ga in ieder geval eten bij Rock Sand (White Sand Beach). Eerst een goede wandeling over het strand, anders kan je er niet komen, en dan lekker eten bij een pracht uitzicht.

 3. Jan zegt op

  Huur een scooter en ga het eiland rond. Ik weet niet waar welk gedeelte van het eiland jullie gaan maar Lonely beach is leuk te bezoeken en de watervallen op het midden van het eiland een boot toer is erg leuk ook kan je een dag trip naar Cambodia maken…… Overigens is 3 weken wel erg lang op op 1 eiland te blijven er is zoveel meer moois te zien….. of jullie moeten echt alleen van strand en zee houden.

  • Any zegt op

   Er zijn geen scooters maar motoren, dus motorrijbewijs hebben!

   • Jasper zegt op

    Het zijn geen scooters, het zijn geen motoren, maar motorscooters, dus automaten.
    Maar inderdaad wel motorrijbewijs plus internationaal rijbewijs verplicht. Overigens beschikt het overgrote meerendeel van de motocy-hurende toeristen daar niet over, maar dat mag de pret blijkbaar niet drukken.

  • Adrie zegt op

   Alleen het eiland rond gaan zal niet lukken 🙂

   Er is in het zuiden geen verbinding, van de ene kan naar de andere kant langs de ferry,s is ongeveer 50 a 60 km rijden

 4. Jan Bisschop zegt op

  Super leuk,doch wees voorzichtig met de brommertje,bepaalde rijden als gekken en er is veel bochtenwerk.
  Naast de weg geraken is levensgevaarlijk.
  Kies een goed hotel aan white sand beach.
  De kaai op het einde biedt vele mogelijkheden.
  De shuttlebussen zijn veilig.

 5. Luk Vanderlinden zegt op

  De pier, gans op het einde van de weg, heeft charmante hotelletjes. Een Vlaming houdt op de pier een uitstekend restaurant open. Denk dat het ” Boudha” noemt.

 6. Marjo zegt op

  hallo Peter,
  Ga iets verder het eiland op , richting de waterval, dan heb je bij Klong Prao een restaurantje aan de rivier, die je na het eten met een bootje een tour geeft over de klong om vuurvliegjes te bewonderen. Aan dezelfde klong zit een massage-school die erg goed is !

  Veel plezier !

 7. Jack zegt op

  Ga eten op de pier bij Bang Bao bij restaurantje waar je met je voeten boven het water bungelt. Leul en lekker!
  Brommertje huren is oke als het droog is, tussen white sand en Bang bao tricky/ slippery when wet. Salakphet bij de jachthaven kun je wandelen ovrr betonpaden jn mangrovebos. Snorkelen met Thaifun. Wij zitten graag bij Sangarun bungalow / Beach tango, lekker eten!!! En je zit in het midden van white sand! Bij de chinese tempel schijn je te kunnen suppen, gaan wij indec ook uitzoeken/proberen. Bjj Oodies eten….als je van live blues houd. Gewoon genieten van relxt eiland

 8. Lieve zegt op

  Jaarlijks ga ik altijd even naar Kae Bae(Koh Chang). Bij Paradise Bungalows bieden ze een uitgebreid assortiment van trips aan. Ken en May van de receptie zijn heel vriendelijk en helpen heel graag met het organiseren. bv. Cooking school:Er zijn er diverse maar de beste vind ik is deze aan de Blue Lagoon. Ook uitstekend om te wandelen daar , je komt uiteindelijk bij een heel leuk strand met ligbedden (beperkt).
  Bang Bao (uiteinde van het eiland) mag je zeker ook niet overslaan. Het is ook het vertrekpunt van diverse trips. Een echte aanrader is vind ik tocht met de speedboat naar diverse mooie eilandjes. Ik was heel tevreden van de organisatie van KaeBaeHut. (ligt achter de grote bungalows van “Paradise Bungalows”). Het is ook de buurt waar dagelijks de olifanten op het strand komen.
  Op Koh Chang kan je ook een trekking doen ( te gevaarlijk zonder gids),is wel pittig. Het eiland is heel gemakkelijk om er zelf op uit trekken te voet (of met de plaatselijke songthaews). Daarbuiten zijn er nog diverse trips te doen.
  Een bezoek aan Trat (markt in de morgen) is ook interessant. Veel plezier! Ik moet nog wachten tot januari eer ik er weer ben.
  Groetjes,
  Lieve


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website