Lezersvraag: Welke vaccinaties krijgen Thai?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
11 november 2015

Beste lezers,

Weet iemand of mensen in Thailand de volgende vaccinaties krijgen: Bof, Mazelen en Rubella (Rode hond) ook wel bekend als de BMR prik?

Dit i.v.m. mijn zwangere vriendin die nu langere tijd in Nederland verblijft.

Groet,

Thailandreiziger


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Welke vaccinaties krijgen Thai?”

 1. weleid zegt op

  Mijn thaise vrouw zegt met zekerheid te weten dat kinderen (haar neefjes en nichtjes) gevaccineerd zijn. Zij bezitten een vaccinatieboekje.

 2. riekie zegt op

  klopt mijn kleinzoon heeft ook alle inentingen hier gehad

 3. Henriette zegt op

  Ja wereldwijd wordt in principe het standaard door WHO aanbevolen schema voor kindervaccinaties gevolgd, inclusief MMR (mumps, measles and rubella), zoals het in het Engels heet.

  http://www.gisthailand.org/wp-content/uploads/downloads/2013/02/Condensed-2013-14-Immunization-TB-and-physical-exam-Policy.pdf

 4. Ruud NK zegt op

  Vanmorgen was ik in de plaatselijke hulppost en het was kinderdag. Ik loop er al 4 weken om dagelijks een wond schoon te laten maken. Kosten particulier ziekenhuis 250 bath per dag 2x geweest, hier gratis!
  Vandaag waren er heel veel kleine kinderen van rond de 2 jaar. Ze werden gemeten, lengte, borstomvang en hoofdomvang. Vraag me niet waarom hoofd en borst, want dat heb ik nooit in Nederland gezien.
  Daarna werden de kinderen doorgestuurd verderop het gebouw in, waar een inenting werd gegeven. Huilen geen gebrek.

 5. Jack G. zegt op

  Sinds welk jaar krijgen ze in Thailand standaard een BMR prik? Als mevr. Thailandreiziger geboren is na de invoering van deze prik dan is ze waarschijnlijk ingeënt. Misschien even googlen?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website