Lezersvraag: Welke rooftop bar in Bangkok is gaaf?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
27 februari 2018

Beste lezers,

Wij willen graag als we in Bangkok zijn naar een rooftop bar gaan om van het uitzicht te genieten. Maar we willen geen 1.000 baht voor een drankje betalen. Welke is gaaf om naar toe te gaan?

Groetjes,

Elisa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Lezersvraag: Welke rooftop bar in Bangkok is gaaf?”

 1. chris zegt op

  Smaken verschillen maar mijn favoriet is en blijft voorlopig de Vertigo bar bovenop het Banyan Tree hotel. Niet goedkoop maar de drankjes zijn geen 1000 Baht maar rond de 300 (= 8 Euro).
  Daarvoor krijg je dan wel een uitzicht op ongekende hoogte (als ik me niet vergis met de lift naar de 69-ste etage en dan twee trappen op), een uitzicht naar alle richtingen van Bangkok (360 graden) en heel aparte achtergrondmuziek die nooit te hard staat. Neem wel iets warms mee want op deze hoogte is het een beetje kouder dan beneden.

  • Renévan zegt op

   Denk ook om de kleding, lange broek, polo shirt of overhemd en schoenen geen slippers.

  • henry zegt op

   word op alle mogelijke websites nog steeds als nr 1 beschouwd. En naar mijn bescheiden mening is dat nog steeds zo.

 2. Ron zegt op

  kijk eens op de websites een aantal hebben Happy hour en dan 2 drankjes voor de prijs van 1

 3. Johan zegt op

  De rooftop bar van Bangkok Novotel Soi 20 is goed. De prijzen zijn redelijk en het uitzicht is goed.

 4. Fransamsterdam zegt op

  Het goedkoopst is dacht ik The Sky Baiyoke Tower. Het is alleen geen rooftop bar in de ware zin des woords aangezien de bar gewoon een dak en ramen heeft. Maar je kunt wel in de buitenlucht 360 graden ronddraaien oo een nog iets hogere verdieping.
  Om 21.00 uur gaat de verlichting van veel gebouwen in de omgeving uit.

  https://photos.app.goo.gl/8CFbHkjDNQUWAKsq2

 5. Kees Scheepsma zegt op

  Een paar weken geleden heb ik de Sirrocco Skybar – State Tower bezocht in Silom Bangkok. Je wordt zeer vriendelijk begeleid in de lift naar boven. Prachtig uitzicht. Je kunt van het uitzicht genieten op banken met dikke kussens. Na een drankje en betalen van de rekening, word je meegenomen naar een hogere etage en heb je nog een beter zicht. Je kijkt dan ook op het lager gelegen restaurant. Er staat een jazzband te spelen, maar daar heb je als bargast geen toegang toe. Als je wilt maakt het personeel een foto van jou met het Bangkok view op de achtergrond. De prijs van een importbiertje is hoog: 835 baht. Op de menukaart staat een lager bedrag, maar dat is exclusief VAT. Eigenlijk is de toegangsprijs verdisconteerd in het drankje.

 6. jhvd zegt op

  Een pracht beleving is.

  De Baiyoke Tower II Bangkok, Thailand. Het gebouw is 309 meter hoog volgens mij het hoogste hotel in Bangkok en heeft 84 verdiepingen.
  Leuk en betaalbaar,het uitzicht vergeet je nooit meer.

  veel plezier!

 7. goort zegt op

  Labua Tower is ook erg gaaf. Mooie open bar en 2 restaurants (waarvan 1 erg duur), maar de drankjes zijn goed te betalen.

 8. niek zegt op

  Above 11 in Soi 11 Sukhumvit road is een indrukwekkend skyrestaurant met life muziek en zeer redelijke prijzen. Het eten is een combinatie van de westerse, Peruaanse ! en Thaise cuisine.

 9. Henk Hollander zegt op

  Kwaliteit kost geld. Dus als je wat meer kunt/wilt uitgeven is Above Eleven een topper, zowel het eten als de rijke schakering aan coctails. Maar wel allemaal beduidend lager dan 1000 thb. Lager dan Bayoke, waar de hakve wereld komt, maar het uitzicht is voortreffelijk. Je zit buiten. Reserveren is wel gewenst als je wilt dineren voor alleen de bar weet ik niet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website