Lezersvraag: Website van de Thaise ambassade in Nederland

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 januari 2018

Beste lezers,

Een tijdje geleden stond er op ThailandBlog een artikel over een vernieuwde website van de Thaise ambassade in een bepaald land, welke weet ik niet meer. Hoe anders is dat voor de website van de Thaise ambassade hier in Nederland, die ik net nog even bezocht heb. Wanneer je deze bezoekt is de Thaise versie geheel gevuld al zal menig Nederlander hier geen wijs uit worden. De Engelse versie is daarentegen geheel leeg al is de informatie na doorklikken wel degelijk te vinden.

Ik vraag me af waar dit in zit? Is het personeelsgebrek, te weinig kennis van zaken of wordt deze (anderstalige) website gewoon niet belangrijk genoeg gevonden en weigeren ze deze te onderhouden?

Groet,

Sonny


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Website van de Thaise ambassade in Nederland”

 1. Arjen zegt op

  Volgens de huidige premier zal het Thai binnen 20 jaar één van de belangrijkste talen in de wereld zijn, en zal dan ook vrijwel iedereen Thais spreken, lezen en schrijven.

  Veel Thai vinden het dan ook niet nodig om een andere taal dan het Thai te leren. Ook ieder immigratiekantoor, waar het merendeels van de bezoekers geen Thai zijn, zal je alle documenten alleen maar in het Thai aantreffen.

  Arjen.

  • Cornelis zegt op

   Wat je in je laatste zin schrijft is niet juist. Veel van de voor buitenlanders relevante formulieren zijn tweetalig, Thais en Engels.

 2. Sonnyfloyd zegt op

  Net even de in het artikel geplaatste link gevolgd, maar die is dus niet van de ambassade maar van het Thaise consulaat in Amsterdam. Het laatst geplaatste bericht op deze site is van december 2016 (geen tikfout!!!).

  • chris zegt op

   ga hier eens kijken.
   http://www.mots.go.th/mots_en57/ewt_news.php?nid=2984
   Het laatste, meest actuele sportbericht op de website van het Ministerie van Sport en Toerisme over sport is van 2012.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website