Lezersvraag: Wanneer is het Flower Festival in Chiang Mai?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
31 maart 2015

Beste lezers,

Ik wil samen met m’n vrouw in februari 2016 naar thailand komen. Graag zouden we het Flower festival in Chiang Mai bezoeken, en dit in onze reis opnemen.

Wij zijn er jaren geleden een keer geweest en dat is ons zeer goed bevalen. Alles afgezocht op Google als je de toeristeninformatie van Chiang Mai vraagt krijg je de datums van 2014.

Kan iemand ons aub aan de juiste datums helpen?

Bij voorbaat dank,

Philip

7 reacties op “Lezersvraag: Wanneer is het Flower Festival in Chiang Mai?”

 1. Joseph Jongen zegt op

  Altijd in het eerste weekend van februari. De optocht door de stad op zaterdag en op zondag staan de praalwagens op diverse plekken ter bezichtiging.

 2. Renévan zegt op

  Heb ook even op google gekeken en kom o.a. deze website tegen. http://www.chiangmai-alacarte.com/chiang-mai-flower-festival-2016

 3. teun zegt op

  Philip,

  Ik weet niet hoe je op Google hebt gezocht, maar de informatie was binnen 2 minuten gevonden!

  http://www.chiangmai1.com/chiang_mai/festivals .

  Overigens de info van Joseph klopt.

 4. davidje zegt op

  Dat klopt ,altijd in het eerste weekend van februari .Je kan het ook bezichtigen op het plein aan de Ping River waar ze er een heel week aan werken op 200 meter van John’s Place terug te vinden op google maps ,
  Je ziet er een grote muur waar veel mensen komen om er te trouwen en dergelijke .Er is zondags ook een avondmarkt van maar liefst 3 km recht over,ik heb dit nagevraagd aan mensen die er daar een bar hebben .

  Het is echt prachtig zeker s’avonds met de verlichting aan en er is ook een optreden .

  Veel plezier

  • greyfox zegt op

   Met de Ping Rivier bedoel je dus het kanaal van de moat. Met de grote muur wordt Thapae Gate bedoeld. Succes.

   • Renévan zegt op

    Nee de gracht rond de oude stad is de moat, de Ping rivier ligt meer naar het oosten. De Thapae gate is een van de meest bekende doorgangen naar de oude stad. Hier begint op zondagavond de walking street. Tegenover de zuid poort is op zaterdagavond een walkingstreet.

 5. ed zegt op

  Every year on the first weekend of February, the Chiang Mai Flower Festival takes place featuring a parade, flower exhibition and the Miss Chiang Mai Flower Festival competition.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website