Lezersvraag: View Talay in Zuid Pattaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
17 april 2018

Beste lezers,

Wie van jullie heeft er ervaring met View Talay in Zuid-Pattaya? Dat hoge gebouw naast winkelcentrum Central Festival. Ik ben er vaak langs gelopen en hoor verschillende verhalen. Sommigen vinden het fantastisch, vooral door de centrale ligging. Maar volgens mij is het gebouw zelf nogal gedateerd. Ik heb dan ook zo mijn twijfels over de condo’s.

Wie van jullie kan er iets over zeggen en dan vooral de prijs/kwaliteit verhouding. En wat zijn de prijzen per nacht?

Voor alle duidelijkheid het gaat om een vakantie van drie weken, dus ik wil geen condo kopen of zo.

Groet,

Peter


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: View Talay in Zuid Pattaya”

 1. bob zegt op

  Laat ik u gelijk uit de droom helpen. View Talay, en alle andere condominiums, zijn geen hotels of. Officieel mag u zelfs voor 3 weken niet eens huren want dat verbied de hotel wet. Maar veel eigenaren, zoals ik, knijpen een oogje dicht en boeken u voor 4 weken en rapporteren dat ook zo via de tm30 bij de immigratie dienst. Verder is het niet in zuid Pattaya gelegen maar in JOMTIEN, net ten zuiden van Pattaya. Vandaar de vaak gemaakte vergissing. Persoonlijk zou ik kiezen voor View Talay 5 c of d. en in mindere mate 1 of 2 aan de andere kant van tappraya road gelegen. I

  • Khun Peter zegt op

   View Talay 6 ligt wel degelijk in Pattaya (second road).

  • johannes zegt op

   Hai Bob.
   Ik heb al bijna 9 jaar ‘n condo in 2b. Ik zou met GEEN andere V T willen ruilen…..
   En ik ben niet de enige !!

 2. Van bellinghen zegt op

  Beste.
  Kwa ligging in dit het beste van Pattaya.
  Je kan alles te voet doen en de naaste shoppind is fantastisch voor je inkopen in Central en de velw restarants. U zult wel meer betalen als elders.
  Beneden in de lobby heb je een immokantoor van een Noor Mr.Andy Cando Property info@candoproperty.com die heel serieus is.
  Er is ook een andere kant aan het gebouw.
  als je de rechterkant neemt zit je vlak op de uitlaten en zicht van de parkings van central. Dus moet je je laten fotos doorsturen met het zicht. Er zijn nog 2 problemen. 1. zeer slechte toegang voor rolstoelgebruikers en 2. enorme polutie door de honderden bussen op beachroad, always full op 2nd road en de uitlaten van de aircos van central.
  Neemt u linkse kant dan hebt u zonnekant wat een echte pijniging is. Dus rechts, hoog genoeg of vooraan rechts dat de Hilton uw zichtt niet stoort en u tot Lam Chabang kunt zien.
  Veel genot en plezier .

 3. eduard zegt op

  Heb in view talay 6 zelf condo s. Wereldplek om daar te verblijven. Een goede tip is om de walkingstreet side te nemen ,vrij uitzicht, mits u een condo neemt dicht bij de liften. Omdat er 2 torens gebouwd gaan worden ,eentje aan de second road en eentje aan de beachroad en dicht bij de lift kijk je er precies tussen door tot de walkingstreet.Aan de hilton side goed uitkijken dat je niet op de hoogte van de parkeergarage s komt. 16 uur per dag ventilatiesysteem met 80 decibel.Kocht ze toen van de tekening voor 2,3 miljoen, nu 5 miljoen waard, dus zeer gewild.Praat over 48 m2.

 4. Fonsdb zegt op

  Heb er samen met mijn vrouwtje gelogeerd in maart 2013
  Gewoon fantastisch. Zeer mooi gebouw, altijd zeezicht, vriendelijke security
  Overal kortbij, privee toegang tot het Dongtan strand
  Kijk even op volgende website : http://www.viewtalaycondos.com/
  Persoon verhuurt per week en je kunt al onmiddellijk zien of je weken nog vrij zijn
  Succes en een fijne reis
  Fons

 5. Jacques zegt op

  Wat mij opvalt bij deze flat is dat aan de parkeerzijde kant van Central Plaza er veel condo’s niet in gebruik zijn. Je kijkt natuurlijk uit op de parkeergarage verdiepingen voor dat deel van de flat en dat is niet een prettig gezicht. Ook heb je minder privacy op de balkons. Dus voor dat deel is het een afrader. De ligging is wel erg centraal en daardoor erg geschikt voor toeristen. 48 vierkante meter voor vijf miljoen baht is natuurlijk belachelijk voor woorden. Mijn woning in een moo baan is ietsje meer waard maar scheelt niet veel. Ik heb 550 vierkante meter grond en twee woningen erop met zes slaapkamers, vier badkamers, twee keukens en twee woonkamers. Tuin rondom met plantenpracht en eigen parkeerruimte. Dan is voor mij de keuze makkelijk gemaakt en ietsje verder van het strand maar dat kan de pret niet drukken. Er kan in onze wijk ook gehuurd worden voor korte termijn. Los daarvan is er overal te huren en te koop, dus als er meer tijd is dan is er veel keuze. Sterkte met het vinden van een geschikte plek en dat zal vast wel lukken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website