Lezersvraag: Hoe zit het met de overstromingen in het zuiden?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
24 november 2017

Beste lezers,

Wij willen graag een weekje naar het strand. In Hua Hin zijn er overstromingen gemeld. Weten jullie hoe het in de rest van het zuiden is? Wij willen graag ergens tussen Hua Hin en Krabi een weekje verblijven.

Alvast bedankt.

Frans


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Hoe zit het met de overstromingen in het zuiden?”

 1. Karel jansen zegt op

  Kom net van het strand niks meer van te zien of te merken

 2. dick zegt op

  Download de app Accuweather en vul in welke plaats je zoekt.
  gewoonlijk redelijk nauwkeurig ..ook langere termijn

 3. lung addie zegt op

  Tussen Hua Hin en Krabi, dat is dus de streek waar ik woon: Chumphon provincie. Hier is er totaal geen storm geweest, wel wat meer wind dan normaal maar geen overvloedige regens. Dus niets aan de hand hier.

  • Frans de Beer zegt op

   Geweldig, dan gaan we daar een mooi plekje zoeken

   • lung addie zegt op

    Kijk eens naar Thung Wualean Beach in Saphli.

 4. Fredel zegt op

  Overstromingen zijn nu voorbij in Hua Hin. Weet dit omdat ik morgenvroeg van hier naar NL vertrek. Zijn nog wel wat kleine probleempjes onderweg naar BKK. Daarom vertrekken we morgenvroeg (25november) een uur eerder naar het vliegveld.

  • lung addie zegt op

   Ik kwam vandaag vanuit Bangkok met de wagen naar Chumphon. In Petchaburi was er deftige vertraging wegens de ondergelopen ( beide richtingen ) Petkassem rd. Het water is afkomstig van een verzamel-spaarbekken dat overloopt en dus gedraineerd wordt. Kan nog een paar dagen duren daar. Zeer langzaam rijdend was er wel doorkomen aan.

  • J. de Groot zegt op

   Kom naar Sichon, lege stranden de oceaan met een temperatuur van 29 gr. goeie en goedkope restaurants bed en Breakfast to-co in Sichon, Nakhon Si Thammarat, gewoon even nellen en kom je afhalen van de AirPort in Nakhon!

 5. jani careni zegt op

  ik woon in Cha am,ben in Hua hin geweest gisteren en alles is ok nu,ik denk nu wij komen in het best weer niet te warm en winderig en geen regen meer,geen storm meer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website