Verhuizen van Pattaya naar Phnom Penh

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
18 juli 2018

Beste lezers,

Verhuizen van Pattaya naar Phnom Penh. Heeft iemand ervaring met verhuizen van inboedel enz.? Betreffende verhuizing, uit – en invoerrechten Thailand en Cambodia?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Groet,

Erwin

3 reacties op “Verhuizen van Pattaya naar Phnom Penh”

 1. Norbert zegt op

  Beste, ik heb er geen ervaring in maar heb wel veel interesse in Cambodja en in Phnom Pen. Ik zoek binnenkort nogmaals naar Bangkok te gaan maar ook een 14 dagen naar Cambodja. En bevalt mi dat daar dan ga ik mij daar vestigen. Mag ik van u weten waarom u Cambodja verkiest boven Thaniland??

  Met dank,

  Norbert

 2. Bert Schimmel zegt op

  @Norbert Ik leef al 10 jaar in Cambodja en het bevalt me nog steeds goed, waarom? De mensen zijn hier in het algemeen een heel stuk vriendelijker dan Thailanders (ik heb ook in Thailand gewoond). Voor $300 a $500 kan je hier een goed gemeubileerd appartement huren. Appartementen worden hier vrijwel altijd gemeubileerd verhuurd.

 3. john zegt op

  verhuizing naar cambodia. Douane.
  Heb alleen ervaring met grensovergang thailand/cambodia in hat lek. Daar is het nogal soepeltjes. Bracht een minibus vol meubels naar de grens waar ze, onder toezicht van een mij bekende cambodiaanse die overigens geen enkele kwalificatie heeft op dit gebied, gewoon een vriendin van degene waarvoor ik dit in thailand bij homepro had aangeschaft worden overgeladen op grote handkarren. Die worden over de grens verreden en daar weer in busje gehesen. Niemand die ernaar omkeek. Later nog enkele keren die grensovergang overgegaan en telkens zag ik dat beeld. Op andere websites, zoek maar eens, las ik dat als je al door een daar op de wacht staande ambtenaar wordt aangehouden je er met beetje betaling vanaf komt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website