Beste lezers,

Ik zoek een leuke verblijfplaats voor 8 nachten in Zuid-Thailand welke op een centraal eiland ligt om zowel Koh Phi Phi, Phuket, James Bond Eiland te kunnen bezoeken maar waar er ook voldoende te zien is in de omgeving. Graag een verblijfplaats betaalbaar en onmiddellijk aan zee.

Ook zijn we van plan om naar Khao Sok national park te gaan om daar een 2 daagse te doen. Kan ik dit best op voorhand boeken (zo ja, iemand aanrader) of ter plaatse? Ik ga samen met men beste vriendin dus we willen graag aansluiten bij een groep.

Wie heeft er tips?

Alvast bedankt,

Jess

9 reacties op “Lezersvraag: Wat is een leuke verblijfplaats in Zuid-Thailand voor 8 nachten?”

 1. Arthur zegt op

  Aow Leuk op Koh Tao!!

 2. Eric zegt op

  Zak af naar Phuket, Baan Malinee is de beste bb in Thailand (tripadvisor)(www.bedandbreakfastinphuket.com. Niet direkt aan het strand maar een gratis shuttle is voorzien naar een rustig strand net als op de postkaart.In de bb wordt je tot en met verwend.De uitbaters zijn een Belgisch/Thais paar
  Phuket is de beste uitvalsbasis voor Phi phi en james bond,.In Phuket vind je zowel drukte als alle rust, afhankelijk van waar je verblijft

 3. Leo Th. zegt op

  Zo zie je maar dat tijden veranderen. Nog niet zo lang geleden werden dergelijke vragen gesteld aan de medewerk(st)ers van de toen nog talrijke reisbureaus en nu aan de lezers van Thailand Blog. Overigens is ook Krabi, met ontzettend veel hotels direct aan zee, prima gelegen om Phi Phi en James Bond island te bezoeken.

 4. Linda zegt op

  waw baan malinee
  Het echte paradijs

 5. dirk zegt op

  Ja, nu de reisburo,s alsmaar sluiten omdat internet het overneemt, kunnen we hier op dit blog genieten van dit soort vragen. Met als algemeen dieptepunt waar kan ik een goed restaurant vinden op…..
  Shiphol ligt vlak bij Amsterdam…. dan kom je tenminste nog in het vliegtuig.
  Prettige reis…

 6. Bert van Hees zegt op

  Moderator: Commerciële boodschappen zijn niet toegestaan.

 7. Yvon zegt op

  http://www.katavilla.com reservering via website 480 Baht (mei-sept) per kamer per nacht. Als je de weg oversteekt zit je op het strand. Een van de serveersters spreekt Hollands.

 8. martin stalenhoef zegt op

  Kijk eens naar Koh Lanta een prachtig eiland en ca 2 uur van Krabi en 2 uur van
  Phuket ,2 uur van Phi-Phi en ook 4 uur van Koh Lipe en 10 minuter naar mijn resaturant Black Coral
  op Klong Dao Beach

 9. Lung addie zegt op

  Beste Jess,

  als bewoner van het Zuiden zou ik stellen: Krabi. Hier heb je heel veel mogelijkheden en het is een prima uitvalsbasis voor daguitstappen.
  James Bond Eiland? Je bedoelt waarschijnlijk James Bond Rock …. je kan er vanop het strand naar kijken of met de boot rondvaren…. mogelijk een beetje ontgoochelend en zou nu precies niet een der hoogtepunten van een reisje door Thailand voor mij kunnen zijn.

  lung addie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website