Beste lezers,

Wie kan mij vertellen wat de beste manier is om vanaf Koh Yao Yai naar Koh Jum te varen? Wij zitten in de zuidwestpunt (Lo Jarkpier).

Groetjes,

Carla

2 reacties op “Lezersvraag: Beste manier is om vanaf Koh Yao Yai naar Koh Jum te varen?”

  1. Saskia zegt op

    Vorig jaar namen wij de boot vanaf Ko Yao Yai naar Lanta, vanuit Lanta regel je vervoer naar Ko Jum. (Wij gingen mee met de boot met als bestemming Ko Lipe, die stopt dan voor de kust en je stapt over in een van longtails van de hotels daar).

  2. lung addie zegt op

    Er zijn verschillende manieren om naar Koh Jum of beter gekend als Koh Pu ( krabben eiland ) te gaan. Vanaf Koh Yao Yai kan je met een privé speedboot je naar Koh Jum laten brengen, doch dat kost wel iets. Je kan ook proberen of een local je met een longtailboat naar het eiland wil brengen en dat mag geen enkel probleem vormen als het weer het toestaat.
    Dan kan je ook eerst van Koh Yao Yai terugkeren naar het vaste land, Krabi, en van daaruit de ferry naar Koh Lanta Yai, Saladan, nemen. Deze maakt, zoals hierboven vermeld, een tussenstop net voor de kust van Koh Jum. Er is hier geen aanlegsteiger, dus moet je overstappen naar een longtailboat welke vanuit het diepere water naar de kust van Koh Jum vaart.
    Prettig verblijf op Koh Jum


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website