Beste lezers,

Volgende week wil ik mijn Thailand Pass aanvragen, maar mijn eerste vaccinatiebewijs (16/04/2021) is vervallen. Ik heb wel de QR code van mijn 2 de (06/07/2021) en 3 de (18/10/2021) vaccinatie alsook een herstel QR code.(15/03/2022).

Kan dit problemen geven bij mijn Thailand Pass aanvraag ?

Dank bij voorbaat.

Beste groeten,

Willy

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

2 reacties op “Vaccinatiebewijs is vervallen, geeft dit problemen met de aanvraag Thailand Pass?”

 1. Klus zegt op

  Als ik bij de vaccinatie eisen kijk dan wil men alleen 2 vaccinaties die minimaal 2 weken oud zijn en met bepaalde tijd tussen de vaccinaties (zo’n 3 weken afhankelijk van type vaccin). Ik lees niks over het verlopen van vaccinaties.

  • Loe zegt op

   Zelf de TP aangevraagd in maart. Ik had spuit een en 2 in Nederland gehad en een booster in Thailand.
   Een week na aanvraag TP kreeg ik mijn 1e booster in Nederland. Tijdens aanvraag kon ik mijn 1e bewijs en qr code gewoon uploaden mijn tweede bewijs ook maar de qr code gaf aan vervallen te zijn. Deze heb ik dus niet geupload. Toch 4 dagen later TP gekregen. Toen ik mijn 1e Nederlandse booster in Nederland gad gekregen was mijn tweede QR code ook weer geldig.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website