Beste lezers,

Wil graag weten of meer Nederlanders in Thailand NPO start niet meer kunnen ontvangen via Chromecast en Appletv. Krijg steeds het bericht programma niet meer bekeken kan worden door blokkade 33.

Ik heb een expresVPN verbinding die wel steeds verbonden aangeeft. Kan iemand mij uitleggen waarin NPO start het sinds een week niets meer doorzend?

Vast bedankt voor het antwoord.

Groet,

Thea

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

5 reacties op “Thailand vraag: Kunnen meer Nederlanders in Thailand NPO start niet meer ontvangen ?”

 1. Frank R zegt op

  Gebruik NLZIET
  Daar zit ook NPO+ op en dat werkt gewoon in het buitenland

 2. Ton zegt op

  Ik maak gebruik van Goosevpn en krijg geen blokkade. Het zou bij jou erop kunnen duiden dat voor expres vpn er met succes een blokkade kan worden ingezet bij het inloggen via een van hun servers. Probeer ook eens een andere server van express binnen de EU.

 3. Siegfried zegt op

  Hoi
  Bij mijn werk chromecast nog steeds prima ik heb deze wel verbonden zonder vpn .
  Ik gebruik mijn iPad daar voor , ook Netflixs YouTube zijn geen probleem.
  Gr uit Pattaya

 4. Fred zegt op

  Hallo,

  Ik woon al bijna 9 jaar in Thailand. Sinds augustus 2019 kan ik een heleboel programma s op NPO kijken door ze te casten via mijn mobiel via een netflixbox of mi box. Dit is niet rechtstreeks maar gemist.Soms kan ik programma kijken op dezelfde dag. Er moeten dan een aantal uur zitten tussen uitzending en kijken. In thailand zit je altijd 5 of 6 uur tijdsverschil. Wil je rechtstreekse uitzendingen kijken(bijv voetbal, olympische spelen, politieke debatten etc.etc. kan dat met een VPN verbinding vanaf je laptop of PC. De verbinding is niet altijd perfect. Afhankelijk van je wifi snelheid of hoe druk het is op het net.Doorgaans is het het beste wanneer je kijkt overdag tot 3 of 4 uur p.m. Tot 1 januarie 2023 kon dat ook met RTL 4, maar dat kan nu alleen maar via te tegenhanger van netflix in nederland.Je kan meer comerciele zenders kijken opdezelfde manier maar dat moet een beetje uitvogelen. Ik gebruikte het meest de NPO en RTL 4.

  Volgens mij heb je ook via ziggo toegang tot zenders in nederland. Je hebt dan ook de gebruikers gegevens en wachtwoord nodig van een abonnee uit nederland.. Ik heb het niet geprobeert, dus weet het niet 100% zeker.

  Messchien is deze informatie nuttig voor iemand.

  Voor iemand die het probeert
  SUCCES

  Het kost je alleen een eenmalig abobnnement voor netflix. Maar verder kost het je niets

  • Theadevegtea zegt op

   Bedankt voor de informatie die ik heb gekregen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website