Beste lezers,

Binnenkort ga ik voor langere tijd naar Thailand. Hoe kan ik best Belgische, Nederlandse en Duitse TV zenders ontvangen in Thailand (streek tussen Loei en Udon Thani) voor een redelijke prijs?

Ik zag hier onlangs een advertentie van een Nederlandse IPTV provider: VILLA-TV. Daarmee zou men meer dan 10.000 zenders kunnen ontvangen via hun app. Heeft iemand daar ervaring mee? Het enige wat nodig is is een goede internetaansluiting… minimaal 50 Mbps.

Groet,

Luc

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

15 reacties op “Thailand vraag: Hoe kan ik best Belgische, Nederlandse en Duitse TV zenders ontvangen in Thailand”

 1. Soi zegt op

  Beste Luc, om de door jou genoemde TV-zenders te bekijken in Thailand zijn er een paar opties:
  1- met een abonnement op https://nl.eurotv.asia/ ontvang je de jou gevraagde 13 x NL, 8 x BE, 10 x DE (incl Arte), plus 2x Eurosport, 3 x Ziggosport, 3 x ESPN, 3 x filmkanalen, CNN. BBC News en Bloomberg op je PC of laptop. Met een HDMI-kabel naar je TV. Of koop van hen een androidbox. Prijzen komen op ongeveer ThB 8K pjr. Je krijgt een 13e mnd gratis. Mail naar: [email protected] of rechtstreeks naar een van de NL-talige medewerkers: [email protected] Er wordt kantoor gehouden te Pattaya . EuroTV bedient ook de Duitstaligen.
  2- Wat je uiteraard nodig hebt is een goede internetaansluiting. Met een door een internetaanbieder (3BB, AIS, True) aan te leveren TV-boxen kun je via Google Play Canaldigitaal downloaden. Echter geen DE-zenders. Wel BBC-First. Zie: https://www.thailandblog.nl/leven-thailand/nl-tv-in-thailand-canal-digitaal-is-een-prima-alternatief-voor-nlziet/Vraag bij jouw internetaanbieder wat zij in de aanbieding hebben.
  3- Maar het kan ook op de door jou zelf genoemde mogelijkheid, zie: https://www.thailandblog.nl/lezersvraag/tv-kijken-in-thailand-welke-zenders-worden-gestreamed/

 2. Jan zegt op

  Ik heb een iptv kastje en dat heb ik 2 maanden via mijn mobiele telefoon (hotspot) verbonden (internet) met de tv geen probleem en de snelheid was echt geen 50 mbps. Het was wel een ongelimiteerde internet op de telefoon van dtac.

 3. cactus1 zegt op

  Androidmediabox kopen en iptvtotaal abonneren en dan tivimate of andere iptv app installeren.
  Bij iptvtotaal kan je ook een box met abo aanschaffen

 4. John zegt op

  Luc,
  Take a prescription on Iview… first year about 150 euro every next year about 90 euro.
  You will have about 11,000 channels from all over the world, about 40,000 video on demand and a lot of tv shows and music.

 5. bob zegt op

  Via Alan een IPTV abonnement aan schaffen 6,.000 baht per jaar duizenden zenders, Uiteraard heb je een IPTV kastje nodig ook via hem te koop prijs??? en een HDMI kabel (50 cm) van het kastje naar de TV en uiteraard een internet wifi bijvoorbeeld van 3BB. [email protected]

 6. Singtoo zegt op

  IPTV is de voordeligste optie
  Hiervoor heb je een IPTV abonnement, een IPTV App direct in een Android TV, in een Android “kastje / boxje” nodig. Dan kun je alle tv zenders kijken op alle apparaten.

 7. Luc Moerman zegt op

  Vriendelijk bedankt voor de info !

 8. Geertg zegt op

  Het ligt er een beetje aan wat je wilt. Als je tv programmas terug wilt kijken dan is Eurotv de beste optie. Kun je realtime alles bekijken, let op het tijdverschil, dan is iptv een goede mogelijkheid. Sommige iptv aanbieders hebben n beperkte terugkijk mogelijkheid. Je hebt providers vanaf € 50.

 9. KhunTak zegt op

  Ik heb een poosje Iview gehad. Slechte service en regelmatig problemen met ontvangst en dat terwijl ik beschik over een zeer snelle internetverbinding, ook tijdens piekuren.
  Daarna over gestapt naar:

  https://mrmajesticnl.jouwweb.nl/iptv/iptv-android

  Zeer goede service. Wordt zeer snel gereageerd en áls je over weinig kennis beschikt met betrekking tot iptv dan helpt Andy, Nederlands sprekend, jou.
  succes met het maken van jou keuze

 10. Luc zegt op

  Geertg en Khun Tak… ook heel erg bedankt voor jullie info!

 11. Arnolds zegt op

  Vijf jaar geleden heb ik een EVO box meegenomen uit Den Haag,hiermee ontvang ik bijna de hele wereld.
  Ook ontvang ik nieuwe films en series. De box kost €75 en ik betaal €6,25 per maand aan abonnement.
  Ik heb een internetaansluiting van 3BB.

  • willem zegt op

   mooi klein zwart kastje Eenmalig 80 euro aanschaf en 80 euro per jaar TOP

 12. henryN zegt op

  Even kijken op IPTV-kopen.com. Gebruik ik sinds okt.2022 en werkt pefect. U kunt dit kopen voor 1 mnd/3 mnd/6 mnd of een jaar.. Prijzen voor Goud en Zilver pakket staan op deze website. Ik heb 15419 kanalen, dat is teveel maar zij kunnen de landen die U niet wilt zien eruit halen . Tevens kunt U bij het Goud pakket 7 dagen terug kijken.
  IPTV smarters pro downloden en installeren. Zelf heb ik deze iptv ook op een TV stick staan en neem hem overal mee naar toe en waar internet niet voorhanden is gebruik ik nog een pocket wifi.
  Het bevat TV kanalen. movies en series en Netflix en wordt regelmatig ge-update.
  Ik ben er zeer tevreden mee.

 13. Luc zegt op

  Arnolds, Willem en HenryN…bedankt voor de info… Ik heb eens gekeken op IPTV-kopen.com…. en ik vind deze optie wel erg interessant… ik denk deze eens te proberen…
  Groeten

 14. De Bock zegt op

  Contacteer eens Ben Oostindien via messenger , een van de beste voor info en de dienst naverkoop is top .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website