Beste lezers,

We hebben een reis gepland naar Thailand in mid-december, beslist in een periode met betere vooruitzichten (was toen mei). We planden een bezoek aan Krabi, vluchten met Bangkok Airways, BKK-KVB.

Gisteren een e-mail ontvangen dat de vluchten geannuleerd werden, geen informatie wat de klant kan doen, herboeken, of terugbetaling.

Als ik vanuit Belgie naar de helpdesk moet bellen, kan dat een lang en duur gesprek worden, en daar heb ik ook weinig zin.

Enig idee wat we nu kunnen aanvangen? Zou graag mijn centen terugzien, trouwens als het zo verder evolueert moet ik de vluchten met Qatar Airways ook annuleren. En valt de zolang naar uitgekeken vakantie ook in het water.

Groet,

Freddy (BE)

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

8 reacties op “Thailand vraag: Binnenlandse vlucht geannuleerd, wat kunnen we doen?”

 1. Erik zegt op

  Freddy, op deze site vind je een e-mailadres en meer info.
  https://www.bangkokair.com/feedback/index

  Bangkok Airways heeft een contact in Parijs; zoek even op internet en dan vind je dat gemakkelijk. Dat kost minder dan een gesprek naar Bangkok.

  • Ger-Korat zegt op

   Het gaat om een refund/terugbetaling. Dan op deze link klikken voor de juiste informatie, gegevens invullen en meer :
   https://www.bangkokair.com/refund

   • Jan zegt op

    Hallo Freddy. Ik had ook een vlucht geboekt en wel van Krabi naar Bangkok op 14 febr. wat dus nog een halfjaar (!) weg is. En ook deze is geannuleerd. Ik hoop niet dat dit een vooruitziende blik is naar de situatie aldaar…. Ik heb inmiddels gebruik gemaakt van de link die Ger-Korat heeft vermeld. Nu maar afwachten dus…. Groet Jan.

   • freddy zegt op

    Bedankt voor de tip, ik volg nog even verder op en ga eens checken of BA vluchten aanbiedt in jan 2022, droomtrip naar het mooie Krabi lijkt nu wel heel ver weg.

 2. HAGRO zegt op

  vluchten met Qatar Airways annuleren lukt als je de vlucht via hen hebt geboekt.
  Succes

  • freddy zegt op

   Hallo,
   Hagro, bedankt voor de feedback, en ,ja, de vluchten met Qatar waren in geboekt direct op hun website, heb toch de commerciële voorwaarden, annulatie en refund politiek van QA opgeslagen, tegenwoordig weet je immers nooit. Heb nog weinig vertrouwen in wat de airlines tegenwoordig uithalen..

 3. John Chiang Rai zegt op

  Gewoon de customer dieervice van Bangkok Air een Mail sturen,met de vraag om een refund.Hun Email is bij Google te vinden. Het vluchtnummer,datum en de mededeling dat de vlucht door hun geannuleerd werd,en dat je hiervoor omgaande een refund wenst.

 4. robert zegt op

  Ik begrijp de annulering niet helemaal. Sinds september 1 zijn alle domestic flights hervat. En BA vloog allanger tussen phuket en Bangkok. Zou nogmaar eens hun vluchtschema’s bekijken via hun websites. Zoals u wellicht NIET weet is BA vorige week gehact en liggen alle data bij de hackers die misschien valse berichten verzenden. Opgelet dus.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website