Thailand vraag: 2e rekeninghouder toevoegen op een ING bankrekening

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
18 januari 2023

Beste lezers,

Volgens de nabestanden servicedesk/site van de ING moeten wij ons melden bij een ING-kantoor voor het toevoegen van een 2e rekeninghouder.

Toen de vader van mijn nicht overleed, konden de kinderen niet terecht bij zijn spaarcenten. Ze namen een notaris in arm, na een betaling van €700 en 3 weken rompslomp konden ze terecht bij zijn spaarcenten.

Nu dacht ik hier in Thailand mijn zoon als 2e rekeninghouder toe te voegen, maar volgens de ING moeten we ons melden op een ING-kantoor. Moeten we dan terug naar Nederland of zijn er andere mogelijkheden vanuit Thailand?

Groeten,

Arnolds

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

2 reacties op “Thailand vraag: 2e rekeninghouder toevoegen op een ING bankrekening”

  1. Lung addie zegt op

    Beste Arnolds,
    indien ING dit aan U zo meedeelde dan ga ik wel van de veronderstelling uit dat het ook wel zo zal zijn. Neem eventueel eens contact op met het hoofdkantoor van ING en, indien je daar hetzelfde antwoord krijgt, zal het wel zo zijn.

  2. Frank R zegt op

    je kunt zondermeer een tweede rekeninghouder toevoegen. Dat doe je online middels de app op je telefoon. Dit staat op de website: Jouw mederekeninghouder die nog geen ING klant is kan de en/of rekening direct openen via de ING Mobiel Bankieren App. Jullie hebben binnen een paar minuten een werkende rekening en kunnen direct mobiel betalen activeren.

    Maar je kunt ook een gewonen rekening online via je app openen bij ING


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website