Thailand Pass aangevraagd maar geen bevestiging gehad

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
6 november 2021

Beste lezers,

Ik heb per 1 november mijn Thailand Pass aangevraagd. Na niets ontvangen te hebben op 4 november weer aangevraagd. Helaas geen antwoord. Mijn vlucht is donderdag KL 819 a.s. Uiteraard hotel geboekt. Ik heb van de ING reisverzekering een dekkingsbrief gehad welke ik heb toegevoegd.

Kan iemand mij vertellen waar ik terecht kan voor de vraag waarom ik geen antwoord heb gekregen?

De tijd van vertrek komt steeds dichterbij.

Alvast bedankt.

Groet,

Kees

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Thailand Pass aangevraagd maar geen bevestiging gehad”

 1. Zie hier: https://medium.com/thailand-pass/faq-what-if-i-have-not-received-any-email-from-thailand-pass-254d11ac464c
  En hier: https://medium.com/thailand-pass/where-do-i-contact-for-thailand-pass-support-1636daadc180

  • Yan zegt op

   Bedankt voor de tip! Ik had eveneens op 1 november de aanvraag gedaan met mijn email, “hotmail” adres en verder niets gehoord. Gisteren heb ik de aanvraag herhaald maar dan met een “gmail” adres…vandaag zat er een berichtje in de “spam” van gmail met de melding dat ik de Thailand Pass binnen 7 werkdagen zal ontvangen…

 2. Huub zegt op

  Ik heb ook de aanvraag gedaan en ga met mijn vrouw aanstaande donderdag met dezelfde vlucht. Ik kreeg wel voor beide aanvragen een bevestiging. Dus opnieuw sturen heeft voor mij denk ik weinig nut. Maar het blijft spannend om zo kort voor vertrek af te moeten wachten tot je antwoord krijgt. Tot nu toe in elk geval niets.

 3. janbeute zegt op

  Zo kun je weer zien hoe groot de puinhoop is met de aanloop van dit systeem.
  Ik las op wat vroeger Thaivisa heette verhalen over aanvragers net als jullie die vlak voor vertrek nog geen bevestiging gekregen hadden, en aanvragers die pas over enkele maanden vertrekken wel hun bevestiging al hadden gekregen.
  Aanvragen waren rond de zelfde datum.
  Er was zelfs een echtpaar dat op de zelfde dag hunner aanvraag hadden gedaan, waarbij de man wel en de vrouw nog niks gehoort had sinds een week.
  Leuke reactie op dit Thai webblog was dan ook, wees blij ga je alleen naar Thailand en kun je zonder je ega de bloemetjes buiten zetten.
  Wat je zou kunnen doen maak een screenshot van je aanvraag en ga op reis, mochten ze bij aankomst op Swamby airport moeilijk gaan doen, open je mond grondig en sla ze met hun tekortkomingen om de oren.
  Thais hebben het moeilijk als je met bewijsbare feiten hun om de oren slaat.
  Gezichtsverlies heet dat.

  Jan Beute.

  • Gersto zegt op

   Jammer dat u het zo ziet maar volgens mij is het mogelijk dat u het niet helemaal objectief ziet.Geduld en exact doen wat er gevraagd wordt is de oplossing . Als de online aanvraag juist is ingevuld en de antwoorden vallen binnen de criteria die Thailand stelt, alsmede de meegezonden gevraagde bewijsstukken voldoen ook aan hun eisen; DAN HEB JE, OF KUN JE, BINNEN 1 MINUUT UW APPROVAL MAIL van het
   systeem hebben en bij die mail zit als bijlage de QRcode ThailandPass , in PDF ! Volgens mij werkt het al vlekkeloos maar is het zo zwak als degene die de aanvraag invult, sorry

 4. Jozef Jacobs zegt op

  Het Email adres, Hotmail.com, wordt niet ondersteund door het systeem
  GEBRUIK… GMAIL EN GOOGLE CROME…. Onmiddellijk antwoord..automtic reply.. dat de registratie ontvangen werd door de diensten. Ik had hetzelfde probleem Na 2 dagen mijn QR code ontvangEN klaar is kees.

 5. Remy zegt op

  Thailand kan (nog) geen bevestiging sturen naar hotmail.nl/com & outlook.nl/com gebruik een gmail account!

  • Jan zegt op

   Maak een foto van de QR-codes van elk vaccinatiecertificaat en laadt deze op in de daarvoor bestemde plaats (net onder het opladen van het certificaat zelf).Het staat er zelfs bij dat de aanvraag dan veel sneller kan.
   Heb mijn toegangscode binnen de 4 uur gekregen.

 6. Koen Olie zegt op

  Ik heb idem mijn aanvraag op 1 November gedaan en kreeg zowaar gisteravond mijn Thailand Pass binnen.

 7. Dirk zegt op

  Zoals Jan al zei met de juiste QR codes wel met gmail en Crome binnen de minuut in orde. Ik was heel verbaasd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website