Thailand MotoGP in Buri Ram onderscheiden

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
17 december 2018

feelphoto / Shutterstock.com

De MotoGP van Thailand,die in oktober in Buri Ram is gehouden, is onderscheiden met de MotoGP Grand Prix of the year 2018.

Een mooie opsteker voor het nieuwe Chang International Circuit. Newin Chidchob, president van het circuit en initiatiefnemer  is dan ook zeer vereerd met deze mooie prijs: “We zijn oprecht dankbaar voor de erkenning die we hebben ontvangen voor de Thailand Grand Prix.”

Het evenement, die drie dagen duurde, trok 220.000 bezoekers. De race werd gewonnen door regerend wereldkampioen Marc Marquez (Honda) die nummer 2, Andrea Dovizioso (Ducati) in de laatste bocht voor de finish versloeg.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Thailand MotoGP in Buri Ram onderscheiden”

  1. hans zegt op

    Dat heeft het circuit ook verdiend, het is een super goed georganiseerd wedstrijd circuit, daar kan Zandvoort nog wat van leren, zeer goede infra structuur, zeer ruime parkeerplaatsen en een geweldige accommodatie voor de rijders en hun materiaal in en achter de pits.
    12-12-13 januari Azian GT Le Mans serie!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website