Terugbetaling AQ-Hotel?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
2 mei 2022

Beste lezers,

Ik heb onder de oude Thailand-Pass regels een quarantaine hotel geboekt voor 1 dag. Kosten: 4400 Baht. Bij mijn vraag aan het hotel om mij dit bedrag (minus kosten), nu terug te betalen, eisen ze een fotokopie van mijn paspoort en van mijn creditcard. Iemand ervaring hiermee?

Het hotel is het SUNSHINE HIP HOTEL te Pattaya.

Groet,

Rene

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

5 reacties op “Terugbetaling AQ-Hotel?”

 1. Chris Smid zegt op

  Dit is mij ook overkomen en dan wel bij The Green Park resort in Pattaya, aan mij werd gevraagd fotokopie creditcard, paspoort en payment slip. Deze opgestuurd en de volgende dag een mail terug met de volgende tekst:

  Dear Guest,

  Noted, the refund process about 45 working day after approval.
  Best Regards,

  Waarop ik terug heb gemaild of het niet wat sneller kon, tot op heden nog geen bericht gehad.

 2. Jan zegt op

  Klopt, heb vorige week ook mijn hotel gecanceld en moest ook fotokopie paspoort en creditcard toezenden.
  Heb contact gehad met het hotel en daar werd vriendelijk uitgelegd dat er geen andere manier was.
  Copie paspoort toegezonden met paraaf door de foto en aantekening dat het alleen bestemd was voor hotel alsmede creditcard gegevens, heb ik niet zo’n probleem mee immers wanneer je iets online koopt geeft je ook je gegevens af.
  Daarna netjes een bericht teruggekregen met duidelijke restitutiegegevens en dat het volledige bedrag wordt teruggestort op de creditcard rekening.
  Zou wel een paar weken duren maar dat is normaal bij creditcard transactie.

 3. Johan zegt op

  Tsja, de perfecte combinatie om hierna identiteitsfraude te gaan plegen…. Op het darkweb is deze combinatie geld waard (als je niet de juiste voorzorgsmaatregelen neemt!).

 4. thaitourist zegt op

  Er bestaat een app. met de naam “kopieID” hiermee kan je kopieën van dergelijke documenten maken . Er wordt schuin de naam KOPIE VOOR……. en je kan belangrijke gegevens onleesbaar maken door middel van een zwarte balk (meestal de cijferreeks onderaan je paspoort/ID-card e.d.) Gewoon simpel een foto maken en klaar is kees

 5. Loe zegt op

  Daarom heb ik steeds via Agoda geboekt met annuleren. De eerste keer dat ik ging had ik 15 nachten quarantaine geboekt omdat toen nog niet duidelijk was aan hoeveel je precies moest boeken. Toen het bleek 14 nachten te zijn gevraagd of ik deze nacht kon terugkrijgen, werd er mij verteld dat dit niet mogelijk was, wel mocht ik een nacht langer van de kamer gebruik maken. Dit na 14 nachten opgesloten te hebben gezeten.
  Nu drie dagen voordat annuleren mogelijk was, geannuleerd online via Agoda, twee dagen later werd het volledige bedrag teruggestort. Ik heb vaker problemen gehad met Agoda vooral als je hun wilt bereiken met een probleem. Zoek maar eens een email-adres waar je terecht kunt met klachten dan wordt je van het kasje naar de muur gestuurd. Maar in dit restitutie geval is de service prima.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website