Terug naar Thailand en de Thailand Pass

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
8 mei 2022

Beste lezers,

Ik heb een vraag over Thailand Pass. Mogelijk wordt dit per 1 juni weer gewijzigd maar vooralsnog zit ik met deze vraag. Ik reis op 15 mei naar Nederland en op 6 juni terug naar Thailand.

Ik heb een Non O retirement visum tot volgend jaar februari. Ik ga een re-entry aanvragen voor terugkeer naar Thailand. Ik moet een verzekering hebben bij binnenkomst met een dekking van minimaal 10.000 $ las ik.

Is het voldoende om een verzekering af te sluiten voor bijvoorbeeld 5 dagen voor de Thailand Pass of moet deze een minimale geldigheidsduur hebben? Ik blijf voor retirement verder in Thailand.

Groet,

Theo

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

1 reactie op “Terug naar Thailand en de Thailand Pass”

  1. Henriette zegt op

    Als je geen serieuze verzekering nog hebt, maar alleen een makkelijke oplossing om de Thailand Pass goedgekeurd te krijgen dan zou ik zeggen koop een FWD polis (30 dagen) voor 650 THB. Die kun je vinden op de Thailand Pass website http://tp.consular.go.th

    Om goed verzekerd te zijn, is dit uiteraard geen oplossing.

    Henriette
    Moderator van https://www.facebook.com/groups/thailandpass


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website