De redactie ontving twee lezersvragen over hetzelfde onderwerp. Bij wijze van uitzondering plaatsen wij beide in één lezersvraag.

Beste lezers,

Ik zoek een tandarts in Chiang Mai die het predikaat “zeer goed tot uitstekend” heeft. Gehele gebitsreiniging is met name waar naar wordt gezocht. Graag uw ervaringen.

Met vriendelijke groet,

Philip


Beste lezers,

Ben van half december t/m half januari in Chiang Rai, ik moet twee kronen hebben, nu zit ik te denken om dit in Chiang Rai te laten doen.

Is dit een verstandige beslissing en wie weet een goede en betrouwbare tandarts in die omgeving?

Groet,

Wim


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Wie weet een goede tandarts in Chiang Mai en Chiang Rai?”

 1. FredCNX zegt op

  Ik kom zelf bij Grace Dental Care Clinic; laat 2 keer per jaar mijn gebit checken waarbij het ook uitstekend gereinigd wordt. De clinic heeft diverse tandartsen met elk hun eigen specialiteit, ik ben er inmiddels al jaren klant en heb mijn tanden laten witten middels laseren, implantaten laten zetten en kronen laten vervangen en alles naar uiterste tevredenheid.
  Het adres van Dental is: 45 Soi 11 Nimmanhaemin Rd.Suthep. Op de internetsite veel info: dent@gracedentalclinic.com , het telefoonnummer of e-mail vind je daar.

 2. FredCNX zegt op

  Internetsite is http://www.gracedentalclinic.com , ik had per abuis het e-mail adres geschreven. Clinic heeft het door jou gewenste certificaat; veel artsen die er werken hebben in het buitenland gestudeerd.

 3. Wim van Beveren zegt op

  Ben in 2006 voor de eerste keer naar Thailand gegaan eigenlijk meest voor de tandarts, mijn toenmalige vrouw en ik hebben toen zo’n 10.000 eueo bespaart ten opzichte van Nederland.
  Ben in Chiang mai bij onderstaande link geweest en dat beviel uitstekend.
  Werden opgehaald bij hotel en terugebracht, evt. kun je in de wachtkamer zelfs een voetmassage krijgen.
  alles zo goed als pijnloos en nog steeds nergens last van.
  Ook deepcleaning is hier een perfecte methode.
  Veel plezier

  http://www.fortunedentalclinic-thailand.com/

 4. Riet zegt op

  Wij zijn afgelopen jaar naar volle tevredenheid ook bij Grace Dental Clinic geweest. Uiterst deskundige tandartsen en je wordt snel en vriendelijk geholpen. Alle lof. Wij waren maar twee weken in Chiang Mai maar alles kon in deze korte tijd gerealiseerd worden. Prima !!!!!

 5. William zegt op

  Een beetje shoppen in Chiang Mai bij de diverse Dental Clinics en je komt tot verrassende resultaten en grote verschillen. Heb ik vorig jaar gemerkt. O.a. op de Tae Phe Road geweest, Tae Phe Place, naast Imm Hotel, bij de nightmarket. Bij de een had ik 2 gaatjes, de ander sprak over 4 gaatjes en ook de tarieven liepen honderden Bahts uiteen.
  Toen adviseerde een Thai me om eens naar de Dental Clinic van de Universiteit te gaan aan de Suthep Road, tegenover de Wat Suan Dok. Ernaast is de psychiatrische uiniversiteitskliniek, dus ik dacht “wat kan me gebeuren hier?”! LOL
  Nou, je komt in de wachtkamer nadat je je aangemeld hebt. Een docent/tandarts van de universiteit kwam me ophalen en bekeek het slagveld in m’n mond. Twee bruggen, paar gaatjes, schoonmaken etc. De bruggen (met porceleinen kroon) waren het meest duur, omgerekend zeg 500 Euro per stuk. De rest was een paar honderd Baht. Bij de commerciele Clinics heeft men mij een prijsopgave gedaan voor anderhalf tot twee keer zoveel.
  Heb gekozen voor deze universiteitskliniek en ik ben zeer, zeer tevreden. Dr. Arnon Charuakkra heeft me behandeld. Pijnloos (maar niet verdoofd dat je bijna half dood bent) attent. Behandelingen stipt op tijd. Ze zitten er nu een jaar in zonder enig probleem. Ik kan het van harte aanbevelen. Maar goed, een voet- of andere massage is er niet bij!

 6. janbeute zegt op

  Mijn vrouw en ik zijn in het verleden ook een paar keer in Chiangmai geweest voor behandeling in een een private clinic .
  Was ergens aan de super highway .
  Maar achteraf waren wij daar niet zo zeer over te spreken .
  Heb nu een tandarts gevonden in de oude vestigings stad Lamphun , ongeveer 15 km ten zuiden van CM .
  Doet goed werk , en is niet duur .
  Laatst had ik problemen met mijn gebid .
  Was mijn tweede bezoek aan deze tand arts
  Ik dacht toen deze kies gaat er ook uit , maar hij dacht er anders over , en gaf mij medicijnen voor een paar dagen .
  No good , come back .
  De pijn ging over en Jantje kwam dus niet meer terug .
  Heeft mij een keer getrokken maar dat was een klacht , waarbij je zeker wist die moet eruit .
  Heel mooie shop , spreekt weinig Engels , maar is niet duur en goed en oprecht werk .
  Jantje 053 593646 .
  Maar ik spreek uit persoonlijke ervaringen .
  In CM zullen er ook wel heel goede tandheelkundigen te vinden zijn die niet alleen maar aan geld verdienen denken .
  Maar om ze te vinden is een kunst .

  Jantje zonder kies pijn .

 7. Ria Wuite zegt op

  Wij gaan al meer dan 5 jaar naar deze tandarts,en altijd volle tevredenheid,plus dat ze er zeer goed Engels spreken.

  Address382-384 Thapae Rd., T.Changmoi, A.Muang, Chiangmai 50300, ThailandPhone0-5387-4149Websitehttp://www.chiangmaidental4you.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website