Lezersvraag: Strandhuisjes in Krabi

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
26 augustus 2015

Beste lezers,

Over 2 weken vertrekken ik en mijn vriendin voor een maand naar Thailand. Maar wat wij nu graag willen weten is waar je in Krabi in een huisje/hutje gelijk aan het strand kunt slapen. Heeft iemand hier toevallig ervaringen mee?

Zelf heb ik het internet al afgezocht maar ik kan helaas niks vinden. Het lijkt me z’n toffe ervaring om eens in zoiets te slapen.

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Groetjes,

Robin

4 reacties op “Lezersvraag: Strandhuisjes in Krabi”

 1. Dennis zegt op

  Ik zou persoonlijk krabi beetje vermijden in het laagseizoen ik ben er een paar weken geleden geweest van krabi door gegaan naar ko lanta alles uitgestorven of je moet echt voor de rust willen gaan het enigste wat wel de moeite waard is, is de phi phi eilanden maar wel met mooi meer wat nu een gok is daar wij zijn naar een paar dagen naar de andere kant getrokken ko samui daar is alles open en beter weer.
  Ik wens jullie in ieder geval een fijne vakantie en trouwens op ko samui heb je ze ook he die huisjes…

 2. Fransamsterdam zegt op

  http://www.laughinggeckobungalows.com/index.htm

  Dit lijkt me wel basic genoeg om tof te zijn.

 3. Patrick zegt op

  Kijk eens bij AO nang Robin…ik boek daar zelf wat via booking.com

 4. Khun Robert zegt op

  Ao Nang is een toeristisch dorp waar je geen bungalows direct aan het strand vind. Op 5 km afstand ligt Ao Nammao, rustig dorp nog geen grote groepen toeristen en met de mogelijkheid om dichtbij de kust lijn te overnachten met uitzicht op de eilanden vanaf je bed. Echter ook dit zijn hotels. Via booking.com idd een goede mogelijkheid.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website