Beste lezers,

Ik hoorde dat er vlak bij een van de haltes van de watertaxi op de Chao Phraya rivier in Bangkok, een straatje is met winkeltjes, kraampjes met edelstenen en sieraden. Weet iemand welke halte dat is?

Bij voorbaat dank.

Jeanne


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Waar is het straatje in Bangkok met edelstenen en sierraden?”

 1. Tanao zegt op

  Of het dit nu is wat je bedoelt, geen idee. Het is overigens bepaald geen waterTAXI-die boten zijn groter als bussen. Ze gaan ook al niet op de meter. En echt vlakbij een pier is het ook al niet zo.
  Deze straat staat haaks op de welbekende KhaoSan road, ook de BurgerKing staat er langs. Vele winkels-geen kramen, met vooral zilverspullen/sieraden en allerlei ”beads”=hippie achtige kralen etc. De meeste verkopen enkel en gros/no retail, dus gericht op kleine handelaren. Ook nog steeds enkele Thaise bruidszaken-al worden dat er steeds minder.
  Stadsbussen zoals 2,15,47,511,82,59,60,509,44 stoppen allemaal langs Ratchdamnen-net om de hoek en daarmee kan je vrijwel alle delen van BKK bereiken. 100en taxi’s per minuut.

 2. Louisa zegt op

  Misschien bedoel je het gebied wat achter het shangri-la hotel ligt.
  Vanaf de hoofdpier bij Saphan Taksin.
  Veel kralen, stenen, kettingen, etc.

 3. Christina zegt op

  Bij het grote post kantoor zijn heel veel zilver winkels en winkeltjes je kunt er ook edelstenen kopen.
  Het grote post kantoor is vlakbij China town. Ook whole sale maar als je enkele stuks wilt ook mogelijk ook kun je er sieraden laten maken als je iets speciaals wilt.

 4. mariet Schaefer zegt op

  Klopt..ben daar zelf in de buurt geweest en erlangs gelopen Zijn mooie winkels tussen.Weet niet zo welke halte dit is.logeerde in het Swan hotel dat is in die buurt.!

 5. Richard zegt op

  Edelstenen kopen in Thailand is als je er geen verstand van hebt een riskante zaak. Zeker in de toeristengebieden, je wordt bedondert tot en met als je niet weet waar je op moet letten. Ze weten dat je het land verlaat en dus is het nogal makkelijk om je wat “verkeerds” te verkopen, laat je het door de juwelier een straat verderop bekijken op waarde dan wel echtheid dan gaat deze met zijn collega mee, zo ook andersom. Investeer niet meer dan je bereid bent te verliezen.

 6. Harrie zegt op

  Ben vanmorgen even wezen kijken voor je in Chinatown,
  Daar zitten achterin zeker twintig kleine sierradenwinkels met edelstenen gems

  Je komt daar door met de boot af te stappen in Chinatown, na vijfhonderd meter rechts heb je een hele drukke straat, zogenaamde walkingstreet en die loop je helemaal af, aan het einde heb je allemaal schoenenwinkels, en als dat op houd dan heb je de sierraden of edelstenen winkels
  Hoop dat je er wat aan hebt
  Misschien dat iemand de juiste naam weet van die straat
  Gr uit een snikheet Bangkok Harrie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website