Lezersvraag: Wij zoeken een sportschool in Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 september 2014

Beste lezers,

Wij gaan eind van dit jaar voor de derde keer naar Hua Hin. Wij huren daar tot volle tevredenheid een appartement tegenover het winkelcentrum Market Village. Dit keer voor twee maanden. We willen wel graag fit blijven dus wij zoeken daar in de buurt een sportschool waar je bijvoorbeeld ook een uurtje kan spinnen, of de apparaten kan gebruiken. Het liefst betalen wij per keer of desnoods een abonnement voor twee maanden.

Wie heeft er suggesties?

Met vriendelijke groet,

Ria

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Wij zoeken een sportschool in Hua Hin”

 1. Khun Peter zegt op

  Beste Ria, als je van Market Village naar het centrum rijdt zie je, naar ik schat na twee kilometer, aan de linkerkant een grote winkel voor huishoudelijk apparatuur (nog een stuk voor San Paulo Hospital). Dat straatje moet je inrijden richting spoorlijn. Na 300 meter of zo aan de rechterkant zit een vrij grote sportschool. Was wel prijzig maar je kunt een maandabonnement nemen.
  Het zit in ieder geval vlak bij jullie accommodatie.

 2. ben zegt op

  verder op zit appartement complex sport villa
  met zwembad en fitniss ruimte nieuwe apperaten en een stuk voordeliger

 3. Sjaak S zegt op

  Er zijn nog meer sportscholen in Hua Hin. Een daarvan is ook aan de rechterkant van de Pethkasem Road gelegen, Hua Hin Sportvilla… hier een link naar hun website. Je kunt er per keer voor 80 Baht sporten en voor een meerprijs kun je ook aansluitend gebruik van het zwembad maken: http://www.huahinsportvilla.com/
  Verder is daar ook een bar/restaurant en (fris)dranken verkoop.
  En ik heb er volgens mij ook een gezien in Soi 94 over het spoor… zag er vrij nieuw uit. Maar ik kan me vergissen in de Soi, wel daar in de buurt.

 4. pim . zegt op

  Khun Peter bedoeld Soi 88 .
  Eerste Soi links na Market Village 250 meter verder aan de rechterkant met 1 grote parkeerplaats voor de deur .

 5. MarkD zegt op

  Het Hilton heeft een leuke gym en een goede airconditioning. Er staan genoeg toestellen wat losse gewichten en cardio apparatuur (ook spinning) voor een goede workout. Ik heb er afgelopen maand een aantal keren getraind (omdat ik in het Hilton verbleef weet ik niet hoeveel een losse keer kost).

  Ik heb mijn vakanties daarvoor gesport in soi 88 (@theletic) gesport, ook een fijne gym met veel nieuwe apparatuur en losse gewichten, maar de airco is niet toereikend. En deze gym was inderdaad prijzig (en farang betalen meer als thai (double pricing).

  De gym (ook muay thai) bij de kleine night market (aan Petch road) heb ik ook wel eens gesport maar deze hebben alleen oudere toestellen en gewichten (roestig) en geen airconditiong, dus geen aanrader.

 6. Oean Eng zegt op

  Soi 94 vanaf de petchkasem inrijden/fietsen (wel zo sportief)…na 100 meter zie je een mooie fitness (populair tentje..hoeheetieookalweer?)…over het spoor meteen links en dan eerste rechts vind je een publiek buitenzwembad met een kleine fitness (maar is wel errug gezellig daar). Ga je gewoon over het spoor vanaf soi 94, dan zie je op gegeven moment (500 meter) aan je linkerhand een fitness (tegenover het amara resort…hoe daar precies te komen zie op de google map op http://huahinbusinessagent.com/Contact.aspx want het is naast huahinbusinessagent.
  Dus soi 94…en dan vragen…kom je der ook. Ik typ zo veel..ik sla de fitness maar even over vandaag. 🙂

 7. Pieter visser zegt op

  Hilton hotel losse kaart per maand

 8. Ria zegt op

  Allemaal hartelijk bedankt voor de tips. Wij zullen ze gaan bekijken,er zal vast wel iets voor ons bij zijn.
  Hartelijke groet,
  Ria


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website