Beste lezers,

Als ik op Don Muaeng aankom en ik wil met de shuttlebus naar Suvarnabhumi zonder dat ik een vliegticket voor laatst vernoemde luchthaven heb, kan dat? Ik wil op Suvarnabhumi de bus nemen naar Jomtien.

MVG en dank voor uw reacties,

Rene


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Lezersvraag: Kan ik met de shuttlebus van Don Muang naar Suvarnabhumi?”

 1. Henk zegt op

  Nee.
  Je moet een ticket laten zien van vertrek van de dag waarop je vertrekt.

 2. jacob zegt op

  200 bath doet wonderen.

 3. JCM zegt op

  Dit kan maar niet met de airport shuttlebus, Optie is met de publiek bus no 555 tegenover airport of met de minivan, aankomst hal recht op de eind van de parkeerplaats kosten 50 Bath en 50 Bath voor een grote koffer ( hand bagage Free)

 4. Trienekens zegt op

  Hallo Rene

  Zonder ticket wordt je niet meegenomen!!! Ik heb geprobeerd om te betalen maar dat willen ze niet.
  Alternatief is om bus 555 te pakken die vertrekt op het trein station Don Muang. Die brengt je naar de Transportation Hub van Suvanabhumi en vandaar kun je de gratis shuttlebus nemen naar het vliegveld.

  Succes!!!

 5. Marc zegt op

  ZIE: http://www.suvarnabhumiairport.com/en/122-transfer-bus-between-suvarnabhumi-don-muaeng

 6. Stanley zegt op

  Als je geen vliegticket heb kun je niet met de shuttle van dom mueng naar subv.er is wel een bus dat binnen 20 min rijd naar victory monument en dan naar pya Thai station en met de city line naar subv.trouwens met de bus van don mueng naar subv duurt bijna 2uur

  • Daniël M. zegt op

   Ik vermoed dat u Phaya Thai bedoelt.

   Aan Victory Monument vertrekken geen busjes (Vans) meer. Ik heb het 2 weken geleden gezien. Het rond plein zag er leeg uit, met veel stadsbussen aan de rand van het plein.

 7. Knarfo zegt op

  Neem buiten Don Mueang Airport, tegenover het stationnetje, de airco stadsbus 554 naar Suvarna. Kost 40 baht en duurt rond een uur.

 8. Anita zegt op

  Hoi René,

  Voor zover ik weet mag dat niet. Ik moest 2 jaar geleden me vliegticket laten zien voor ik in de bus mocht.

  Groet Anita.

 9. Wim van Doorn zegt op

  Mijn reisbureau gaf me een papier mee. Daarmee -liet dat papier de chauffeur zien- kon ik wel met de Shuttlebus van DMK naar BKK hoewel ik geen vliegticket had vanaf BKK (wel -voor een binnenlandse vlucht- naar DMK).

 10. Peter zegt op

  Beter dan bus nemen naar Mo chi, vandaar gaat er ieder half uur bus naar Pattaya. Het nadeel van de bus van Suvannaphoem naar Jomtien is dat je vaak wel een tot twee uur moet wachten voor er plaats is. En je kan , voor zover ik weet, nog steeds geen tickets via internet kopen. Dan wordt het wel een erg langdurige onderneming.

 11. Leo Th. zegt op

  Beste Rene, genoeg goede reacties op je vraag. Zelf zou ik de besparing op de Bathjes niet in verhouding zien staan met het tijdsverlies van het reizen en wachten per/op de bus maar ik zou op Don Muaeng een taxi nemen (eventueel vooraf gereserveerd) direct naar Pattaya/Jomtien. Maar ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken. Een mogelijkheid is ook om met de A1 shuttle bus van Don Mueang naar het busstation Morchit te gaan, reistijd een 30 á 40 minuten en kosten ongeveer 30 Bath. Vervolgens op Morchit de bus (Roong Reuang Coach) naar het busstation in North Pattaya nemen, kosten 135 Bath. Daar komen natuurlijk ook nog kosten bij van de songthaew taxi naar je hotel in Pattaya. Op Morchit zijn er ook bussen (althans in het verleden) met bestemming Jomtien. Succes en een fijne vakantie!

 12. eddy uit Oostende zegt op

  Heb de taxi genomen. Voor 500 bath was het OK.Thai tevreden en ik ook.

  • lomlalai zegt op

   Dan heb je een goede deal gesloten, ik ga altijd met de bus, maar wat ik hier zo lees over de taxiprijzen van bkk naar Pattaya ligt dat vaak tussen de 1000 en 1500 baht.

   • Sonny zegt op

    Lomlalai denk dat Eddy bedoelt dat ie een taxi van Don Mueang naar Suvarnabhumi heeft genomen voor 500 Baht, als dat niet zo is en hij heeft voor 500 een taxi van DM naar Pattaya gehad is hij inderdaad spekkoper geweest, maar dit lijk mij zeer onwaarschijnlijk.

 13. Rene zegt op

  Zoals naar gewoonte hier op dit blog,weer een voldoende aan informatie waarvoor iedereen bedankt,ik en allicht nog veel anderen zullen weer wat wijzer geworden zijn,


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website