Lezersvraag: Wat is er met de rooftopbar Cloud 47 in Bangkok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
7 juni 2017

Beste lezers,

Weet er iemand iets meer over rooftopbar Cloud 47 in Bangkok? De voorbije twee jaar ben ik regelmatig naar deze rooftopbar geweest. Het is vlakbij de nachtmarkt van Patpong. Het is een trendy rooftopbar, met super uitzicht en zeer democratische prijzen voor food and drinks, dit in grote tegenstelling tov andere rooftopbars.

Nu wilde ik vorige maand (april 2017) met vrienden terug langs Cloud 47 gaan en hing een gewoon papiertje aan de voordeur (geschreven A 4 tje) met de droge mededeling: “Tijdelijk gesloten en verhuisd”. De bewaker van de parkeergarage kon mij ook niet meer uitleg geven.

Weet er iemand hoe het nu zit met Cloud 47? Want dit vind ik op zijn zachts uitgedrukt redelijk raar. Als je naar de website gaat wordt er echter niets vermeld. Graag info als iemand iets weet, want dit was één van mijn favoriete plaatsen in Bangkok.

Als iemand nog een tip heeft over een andere betaalbare rooftop mag je het mij altijd laten weten.

Groeten,

Erik (BE)


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Wat is er met de rooftopbar Cloud 47 in Bangkok?”

 1. Victor Kwakman zegt op

  Cloud 47 is per 31 Maart jl. permanent gesloten en ondanks toezeggingen van de Thaise Eigenaar is er nog geen alternatief geopend. Inderdaad een beetje “knullig” dat de eigenaar het sluiten van de bar slechts vermeldde op zijn Facebook pagina………

 2. Jan zegt op

  De rooftop bar Cloud 47 is sinds eind maart gesloten, het lease contract is niet verlengd door de eigenaar van de bar, de horecagelegenheid met een schitterend uitzicht op de skyline van Bangkok, wordt een kantoorpand.

  Jan

 3. Roelof zegt op

  Hi Erik,

  Na even googelen blijkt dat Cloud 47 op 31 maart 2017, met het aflopen van de lease gesloten is.
  De ruimte wordt heringericht als “office space”.

  Bericht over een voortzetting op een alternatieve locatie ontbreekt – op verschillende fora staat wel de vraag uit, maar heeft er nog niemand antwoord op gegeven.

  Alternatieven te over, maar alle stukken duurder en vaak met “dresscode”.
  Je zult er mee moeten leven, vrees ik,

  Groet
  Roelof

 4. David H. zegt op

  waarschjnlijk vermeldde je de redden zelf al …

  “Het is een trendy rooftopbar, met super uitzicht en zeer democratische prijzen voor food and drinks, dit in grote tegenstelling tov andere rooftopbars.”

  Dit is in overpriced Bangkok is moeilijk vol te houden …speciaal als het een” trendy ligging “is

 5. PEER zegt op

  Jammer jongens,
  Maar als je in Venetië op ‘t San Marcoplein ‘n kopje koffie neemt betaal je óók € 12,- dus ‘n cocktailtje op ‘n A-1 lokatie in Bangkok voor € 10,- is zwaar onderbetaald!
  Wanneer wij bereid waren om wat méér te spenderen, had die skybar er nóg gezeten!
  Helaas, maar ooit leren we ‘t !!
  Peer

  • de aziaat zegt op

   Zeer slechte vergelijking Peer over die cocktail prijs of verdient die Thaise barman ook 1500 Euro per maand in Thailand?

 6. Hans Massop zegt op

  Probeer eens de Octave Rooftop Bar op het dak (47 hoog) van het Marriott Hotel op de hoek van Sukhumvit Soi 57, vlak naast het Thonglor BTS Station. Ietsje van het centrum vandaan maar prachtig uitzicht en veel goedkoper dan b.v. de Lebua Sky Bar of de Banyan Tree. Cocktails vanaf zo rond de 300 baht. Weinig dresscode ook. Bar en restaurant zijn verdeeld over 3 verdiepingen, met de cocktailbar helemaal bovenop.

  http://www.bangkok.com/magazine/octave-rooftop-bar.htm


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website