Lezersvraag: Tips voor een reis naar Zuid Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
27 juli 2015

Beste lezers,

Eind november reis ik samen met mijn dochter naar Hua Hin. We zijn van plan om vandaar uit samen met een Thaise vriendin richting Phuket en de mooie eilanden te reizen.

In principe vinden we het leuk om met bus en trein te reizen. Heeft er iemand tips voor ons? Om eventueel onderweg naar het zuiden nog iets te bezoeken, uit de bus of trein te stappen?

Onze interesses zijn vooral vooral (ongerepte) natuur, zee, strand en locale bevolking. We houden van een avondje uit maar zijn geen doorzakkers of feesttypes.

Bedankt alvast voor jullie hulp.

Groet,

Romy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Tips voor een reis naar Zuid Thailand”

 1. Ann zegt op

  Wij hebben vorige week een mountainbiketocht gedaan op Kho Yao Noi, dit was echt geweldig en dit zou aldus de gids het echte ongerepte Thailand nog zijn van weleer..ps ik had nog nooit met een mountainbike gereden en toch ging dit echt geweldig goed, een aanrader.
  We hebben ook een bezoek gebracht aan een lokale vismarkt bij Rawai Pier, hier kan je superverse vis en schaaldieren kopen en ze aan de andere kant van de straat laten bereiden op de wijze die je wil: helemaal top en doen zou ik zeggen!
  Wij logeerden in Kamala, heel erg leuk, bezochten de Phi Phi Islands, James Bond Island en naburige eilandjes waar we met een kano naar de lagunes vaarden, gewoon wow!
  Marktjes in Phuket zijn ook zeer leuk!
  We gingen met een bamboevlot de Sokrivier afvaren in Khao Sok National Park: zalig, daar deden we in de buurt ook een ritje op de olifant! Veel plezier alvast! Het is er fantastisch!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website