lezersvraag: Volgen van plechtigheden op 26 oktober

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
19 oktober 2017

Beste lezers,

Ik zou op 26 oktober, vanuit België, zo volledig mogelijk de plechtigheden in Bangkok willen volgen. Ik vermoed dat dit enkel zal kunnen via internet op mijn notebook. Welke sites zijn daarbij het beste? Zijn er ook Engelstalige kanalen?

De grote Europese en Amerikaanse zenders zullen wel aandacht besteden aan de crematie in hun journaals, maar ik zou zoveel mogelijk rechtstreeks willen volgen.

Groet,

Marc (BE)

12 reacties op “lezersvraag: Volgen van plechtigheden op 26 oktober”

 1. Bangkok.fm zegt op

  Een iptv aanbieder in Thailand heeft een test pagina met verschillende Thaise kanalen die je gratis kan bekijken. Ik weet natuurlijk niet of dit vanuit europe kan, dus even proberen.
  de link:
  https://www.fwiptv.info/?chplayer=fw&type=demo

  Bangkok.fm

  • ann zegt op

   Bedankt voor je tip het werkt hier super in de Randstad

 2. Dennis zegt op

  Via http://www.adintrend.com/hd/ kunt u veel Thaise zenders ontvangen (géén betaal TV).

  Ik vermoed dat veel, zo niet alle, zenders de plechtigheden uitzenden.

  Let op: Adblocker (tijdelijk) uitschakelen, anders werkt het niet!

 3. Tino Kuis zegt op

  Ik volg de Thaise televise op Thaifix.

  http://www.thaiflix.com/home

  Dat kost 100 dollar per jaar met een 16 live-programma’s en herhalingen van andere programma’s zoals soaps. Goede kwaliteit maar ik heb geen vergelijking met andere mogelijkheden.

 4. frans zegt op

  beste marc, ik zou die dag gewoon op fb gaan. Links kun je op live video aanvinken en dan scrollen naar thailand. Vaak kun je direct meekijken via fb live.

  • René Chiangmai zegt op

   Goeie tip.
   Ik ben niet zo bedreven in Facebook, maar heb even wat geprobeerd.
   Je kunt inderdaad naar live video’s zoeken uit een bepaald land.

 5. arnold zegt op

  Moet je perse in het zwart gekleed zijn?
  Jan

  • Fransamsterdam zegt op

   Niet als je TV kijkt.

 6. Renévan zegt op

  Als u een android mobiel of tablet hebt bij de play store Thai tv intikken, u krijgt dan een hele waslijst aan gratis apps te zien van gratis Thaise zenders. De plechtigheid wordt op alle zenders uitgezonden, dus kies er maar een uit. Als u op uw tv wilt kijken dan kan u uw mobiel of tablet met een speciaal kabeltje op de HDMI ingang aansluiten. Dit kabeltje is wel type gebonden, zo werkt het kabeltje dat ik heb wel op mijn Sony tablet maar niet op mijn Samsung tablet.Dat heeft te maken met 5 of 11 pins connectie. Ik heb ook wel de smart view en Bluetooth verbinding naar mijn smart tv geprobeerd maar dat hapert regelmatig.

 7. rene zegt op

  Zoals tino kuis vermeld kijkt mijn vrouw via thaiflix op laptop. Eventueel laptop aansluiten op televisie. Ik betaald per 6 maand via pay pal maar ook mogelijk om per maand 3 maand of een jaar aan te sluiten. Hou wel rekening met het uur verschil om uitzendingen te bekijken. Genoeg live programma,s zoals het nieuws en eventueel andere zaken. Zij blij dat ze dat ze elk uur of dag thaise informatie heeft.

 8. Fransamsterdam zegt op

  Dit soort zaken zijn van te voren altijd lastig te beantwoorden.
  Misschien is het een optie voor de redactie om op 25 oktober een bericht te plaatsen waarop gereageerd kan worden met links naar sites waarop gratis, zonder poespas, live en met engels commentaar de gebeurtenissen kunnen worden gevolgd.

 9. Top martin zegt op

  Ik kijk regelmatig vanuit Duitsland en vaak ook uit Nederland naar de Thaise TV zender PBS. De live stream van deze zender kun je via Google einvoudig vinden. Natuurlijk is het gratis en van de duur onbeperkt. PBS straalt in HD uit en is storingvrij te ontvangen. Natuurlijk in de Thaise taal. Veel sucses.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website