Beste lezers,

Ik ben opzoek naar een motor verhuur bedrijf in Pattaya dat motorfietsen van 400 cc of meer verhuurt om een toertocht van ongeveer 600 km te maken. Ik heb zelf een Honda click 125 die prima is om mee in Pattaya te rijden maar dat is geen motor om 600 km mee af te leggen.

Ik heb nog maar één bedrijf gevonden maar daar mocht je maar 30 km per dag met de motor rijden en dat schiet natuurlijk niet op.

Alvast bedankt voor uw reacties.

Groet,

Ruud

6 reacties op “Lezersvraag: In Pattaya zwaardere motorfiets huren om toertocht te maken?”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Dit is vast niet het goedkoopste adres in Pattaya, maar bij een motortoertocht in Thailand moet je niet teveel op het materiaal willen bezuinigen, lijkt mij.
  .
  http://www.swiss-bike.com/pattaya-rent-motorbike-home
  .

 2. l.lagemaat zegt op

  Op de Pattaya Beach, richting Walking street bij Soi 13/2 of soi 13/3 in die omgeving zijn zware motorfietsen te huur!
  Succes.

 3. Lunghan zegt op

  Inderdaad op de hoek van Beachroad en soi 13/2 is een motorverhuur, aardige gast en spreekt redelijk engels, ken hem al jaren, ga daar maar eens kijken, en hem uitleggen wat je wilt, hij kan je verder helpen.
  Veel plezier.

  • Bert Van Eylen zegt op

   Inderdaad kan je daar huren doch de actie radius is heel beperkt. Zoals reeds vermeld vervalt de verzekering als je hier buiten wat gebeurd. Bovendien is die man niet te vertrouwen. Toen ik na 5 dagen terug kwam liet hij me 2uur wachten met allerlei zever van uitleg om uiteindelijk 1000 baht van de waarborg in te houden. Oppassen is de boodschap, met al die verhuurders trouwens.

 4. Joe zegt op

  Het is idd waar dat je bij 13/2 motors kan huren, op de afsluitcontract staat ook duidelijk dat je met de gehuurde motorfiets niet verder dan een aantal km buiten Pattaya mag komen, betreffende verzekering.. de motorfiets is verzekerd tot de aangegeven zone, treedt je daar buiten? dan weet je de antwoord al denk ik. ik zal als ik zoiets wil huren, dan bij Herts/Avis oid. informeren… en vergeet je int. rijbewijs niet combinatie met je huidige rijbewijs. gr

 5. Thallay zegt op

  met een Honda Click kun je prima een tocht van 600 km. maken, heb er zeer goede ervaring mee. Het zal alleen niet zo snel gaan dan op een zwaardere motor, maar je ziet wel veel meer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website