Lezersvraag: Adres voor onderdelen Honda Shadow 750 gezocht

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 april 2015

Beste lezers,

Ik ben in het trotse bezit van een Honda Shadow C2 (American Classic Edition) 750 cc, nu ben ik op zoek naar een “big bike shop “, voor de aanschaf van originele onderdelen. Het liefst in de buurt van Buriram. Momenteel laat ik alles vanuit Nederland opsturen, maar de kosten zijn vrij hoog, plus dat je lang moet wachten voor dat het binnen is.

Dus als er iemand toevallig een adres heeft voor onderdelen voor een Honda Shadow 750 houd ik me aanbevolen.

Vast bedankt voor de reacties.

Lunghan

6 reacties op “Lezersvraag: Adres voor onderdelen Honda Shadow 750 gezocht”

 1. Lung addie zegt op

  Ik zelf ben een bezitter van een Honda Steed. Ik ga steeds bij de dezelfde “motordoctor” hier in Chumphon, die niets anders doet dan Honda zware motoren. Hij heeft blijkbaar jaren in Bangkok in een grote Honda garage gewerkt en is wat je echt kan noemen een super specialist wat Honda Phantom, Steed, Shadow betreft. Hij kent deze motoren zowat als zijn broekzak. Wisselstukken bestelt hij steevast telefonisch in Bangkok en na twee dagen zijn deze meestal ter plaatse in Chumphon. De prijs der wisselstukken zijn steeds heel schappelijk. Dus in Bangkok moet er een plaats zijn waar deze wisselstukken te koop zijn. Of hij zijn bron zal prijsgeven weet ik niet, doch moet via het internet te vinden zijn want het is er.
  Lung addie

 2. Johan zegt op

  Beste Lung addie, Weet jij toevallig ook of die “motordoctor” ook Honda Goldwing GL1800 onderdelen heeft? En dan heb ik het over diverse glimmende “kunststof kuipdelen” (chroom) ter opfleuring !Of andere Honda GL 1800 onderdelen (of led-lampjes) voor diezelfde motor?
  Groet Johan

 3. klaasje123 zegt op

  Beste Lunghan,

  In Sikhora Phum, 30 km oost van Surin zit een klein motorzaakje. De eigenaar spreekt Engels en is mecanicien van het Thaise motor cross team. Werkte bij Honda motors Thailand. Heeft mijn Yamaha virago 400 hersteld en daarvoor onderdelen besteld in Bangkok. Doet ook grotere motoren en is duivelskunstenaar. Schappelijke prijzen.
  tel 08-17904112
  email:[email protected]
  line ID: Changsurin24
  Als je wil langs gaan:
  Komend van surin op de 226, na het verkeerslicht rechtdoor, eerste of 2e straat links in. Na plm 200m links een groen uithangbord van motor olie, dat is het.
  Hij heeft ook een uitgebreid netwerk door zijn activiteiten voor dat cross team. Misschien kan hij je ook helpen aan een adres dichterbij Buriram.

  succes

 4. sietse zegt op

  Bestelde de onderdelen in America. er zijn hele goede sites waar je echt alles op kan vinden. en liet dit versturen naar Thailand of Nederland en dan bracht iemand dit mee voor mij. werkt perfect.
  succes.

  • Johan zegt op

   bedankt voor de reactie Sietse, ik heb ook al eerder in USA “glimmertjes” besteld, maar dacht dat het via Thailand misschien nog goedkoper zou kunnen zijn! Ja we blijven “Ollanders” die bent zunig!! Wel veel Led verlichting in Thailand, daar zijn ze wel gek van! Ik ook wel, maar wil van mijn Gl1800 geen ‘kermis-motor ‘ maken! Maar nogmaals bedankt! Heb jij evt een mailadres/site in USA voor onderdelen?
   Groet Johan.

   • sietse zegt op

    even Google op motorparts met het type van je motor en dan krijg je een overzicht met heel veel site
    of als je geen origineel wil hebben oemparts.
    Succes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website