Op 29 augustus moesten hulpdiensten in actie komen nadat er een Nederlander van het balkon was gevallen op de vierde verdieping van het At KTK Hotel op Soi 12, Pattaya Klang.

De 36-jarige Dirk Hasenoot raakte bij de val gewond aan zijn hoofd en is naar het Pattaya Bangkok Hospital gebracht.

Hotelmedewerkers vertelden de politie dat de man logeerde in kamer 402  op de vierde verdieping. De oorzaak van zijn val wordt onderzocht.

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Nederlander (36) raakt gewond bij val van balkon in Pattaya”

 1. Erik bkk zegt op

  Eindelijk iemand die zijn val kan navertellen. Ben benieuwd wat er heeft plaats gevonden en wat de oorzaak was. Graag follow up!

 2. bona zegt op

  Er is iets wat ik niet begrijp. Heden op het nieuws : 30 jarige Nieuw-Zeelander valt van het vierde verdiep en is morsdood. Deze Nederlander valt van het vierde verdiep en heeft enkel een hoofdwonde.
  Is deze Nederlander, die een kamer huurde op het vierde verdiep, gewoon gestruikeld met een hoofdwonde tot gevolg, is deze Nederlander van rubber gemaakt, of heeft hij een bijzondere engelbewaarder ?

  • patrick zegt op

   ook ik begrijp dit niet we weten allen wat er kan gebeuren ik heb persoonlijk in udon thani iemand 10 meter naast mij van de tweede verdieping zien vallen …morsdood……maar ach het zal wel het zoveelste verhaal zijn waar we nooit iets van zullen weten en ook nooit de waarheid zullen kennen … dus laat ons gewoon zeggen dat deze man idd geluk heeft en ja zal de waarheid kunnen verteld worden ?

  • rob zegt op

   Het is maar net hoe je terecht komt en of je val door iets of wat dan ook gebroken wordt. Mensen vallen soms van de eerste verdieping en zijn dan morsdood terwijl anderen van 10 tot 15 meter hoog vallen en er levend, maar soms zwaargewond vanaf komen.

   In ieder geval heeft deze persoon ook alle geluk van de wereld gehad. Of misschien ook niet als hij bewust naar beneden is gesprongen.

  • Gringo zegt op

   Ik woon vlakbij het KTK hotel en ook dichtbij Bangkok Pattaya ziekenhuis.Om zelf via het hotel of het ziekenhuis te trachten contact met of over hem te krijgen, gaat mij te ver!

   We willen Dick of iemand die hem goed kent best aan het woord laten, dus svp contact opnemen met de redactie.

 3. walter zegt op

  In Thailand noemt men, vrij vertaald, de begane grond 1e verdieping, scheelt een metertje of wat.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website