Beste lezers,

Ik heb een paar vragen.

 • Waar kun je in Pattaya mooie design meubels kopen?
 • Wat betaal je ongeveer voor een appartement met airco en hoeveel zijn ongeveer je vaste lasten per maand?
 • Hoe zit het met de ziekenfondskosten?

Kan iemand mij daar mij mee helpen?

Groeten,

Paul


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Vragen over meubels en een condo in Pattaya”

 1. Ad Koens zegt op

  Ahoi Paul, ik kan je waarschijnlijk wel van dienst zijn. Wil je een huur of een koopprijs weten van een appartement ? En hoe bedoel je ziekenfondskosten. Woon je in NL of Thai ? Ad.

 2. Ad Koens zegt op

  Ahoi Paul, vergeet ik helemaal, op Threpasit Road zijn een paar leuke winkels. Daar ben ik ook geweest. En op Noord Pattaya road. Ad.

 3. Fred zegt op

  Make the most of http://DDproperty.com je kan daar eens kijken naar onderdak. heb ik zelf ook gedaan en er staat best wat tussen.

  Groet Fred

 4. Elly zegt op

  Op de hoek van Soi 3 in Bangkok.
  De winkel heet SOI 3 dus niet te missen. ook prachtige aparte verlichting.
  Niet goedkoop maar wel heel mooi.
  gr. elly

 5. l.lagemaat zegt op

  Voor condo’s o.a.: http://www.pattayarealty.com

  Voor meubels o.a.:decorum-thailand.com
  Aan de Suhkumvitroad: Index Livingmall

  Succes!

  groet,
  Lodewijk

 6. Lela aukes zegt op

  Ik heb appartementen met aircon zee zicht van 10,000 Tb tot 60,000 tb per maand te huur in Ban Amphur Beach naast de Ocean Marina. lelaaukes2gmail.com

 7. John zegt op

  Beste Paul,

  Er zijn een paar winkels in Pattaya waar je design meubels kan kopen, maar ik zelf heb bij Euro-sit gekocht en die kan je vinden op de suhkunvit road naast de Mc Donalds en Kasikorn bank.

  Er zijn hele mooie condo’s te huur, mijn vraag is altijd: wat wilt u besteden en on welke buurt wil u wonen.
  En hoe groot moet het condo zijn en hoeveel slaapkamers???

  Ik heb in het verleden al veel Nederlanders, Belgen en Duitsers aan een mooie huisvesting geholpen.

  Als u wil , dan kan ik ook voor u misschien een mooi opject zoeken.?

  U kan mij mailen : lumpinirentals@yahoo.com

  Met vriendelijke groet,

  John.

 8. jan geluk zegt op

  Beste Paul.
  Ik raad je aan zoek het zelf helemaal terplaatse uit.Trek daar 3 weken vakantie voor uit en bekijk terplaatse wat de mogelijkheden voor je zijn.Er staan diverse weblogs op internet waar je zonder makelaar een leuk huis kunt huren met of zonder meubels.Een makelaar is een bemiddellaar en die kost soms veel geld en de prive keus is soms beter. .Wat meubels aan gaat daar voor zijn legio prijzen en firma,s beschikbaar van Ikea in Bangkok tot Design meubels van 1000 bath tot 100.000 bath en hoger.Je ziekenhuis kosten ?Uitgeschreven uit NL zal je hier ongeveer 60.000 bath per jaar kosten.ecl opname.
  Kan je hier afsluiten afhankelijk van je leeftijd en keuring in het ospitaal betaal je de premie.Blijf je ingeschreven in NL en ga je elke 7 maanden even terug naar NL ben je het goedkoopste uit en blijf je zorgtoeslag ontvangen van de belastingdienst,mits je inkomen niet te hoog is.Schrijf je niet uit in de GAB ben je strafbaar en beschouwen ze je als Spookgeadresseerde en kunnen ze je beboeten en uitkering stoppen,ze controleren momenteel veel uvw ers en aow ers in Thailand is mij verteld.
  Ondergetekende gehuwd met een Thaise schone ,zij heeft haar eigen huis dus hij betaald geen huishuur ,maar geeft haar huishoudgeld waarvan zij de vaste lasten betaald.Voorbeeld electra pm 1200 bath.Water 400 bath Internet en tv aansluiting 1000 bath.
  Reiniging vuilnisophaal 12x pwer maand 20 bath een lachertje.Fles butagas 2 maanden 400 bath.
  Volle kar boodschappen 1x per maand 3500 bath
  2x per maand uit eten samen 1000 bath.
  Tel dat alle maal samen op zit je op nog geen 6000 bath per maand.
  Moet er wel bij opmerken dat ik als kok veel zelf kook niet rook en geen kroegenloper ben en geen spullen op crediet heb.En ik hoef alleen maar voor mijn lieve vrouw te zorgen ,dat deed ik ijn NL ook anders wordt het een geheel ander verhaal als ik de bink wil uithangen huis voor haar koop en haar halve familie moet verzorgen dan red ik dat natuurlijk niet.
  Maar ja wie het breed heeft laat het breed hangen zeggen we dan maar.Als je roeid met de riemen die je hebt leef je echt als God in Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website