Lezersvraag: Gaan alle ligbedden van het strand van Jomtien?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
12 april 2015

Beste lezers,

Graag zou ik willen weten wat er met het strand in Jomtien gaat gebeuren? Ik heb gehoord dat alle bedden van het strand gaan. klopt dat en per wanneer?

Wij willen volgend jaar Februari een maand naar Jomtien gaan maar, als je geen bedden meer hebt dan hoeven wij niet meer.

Graag een reactie.

Met vriendelijke groet,

Wim


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Gaan alle ligbedden van het strand van Jomtien?”

 1. Alex zegt op

  Ik woon zelf al een aantal jaren in Jomtien, en er is niets bekend over het verwijderen van bedden aan het strand. Alleen op iedere woensdag is het strand gesloten: geen bedden, geen parasols, geen service. Maar de overige 6 dagen is het strand gewoon, zoals het altijd was…!

 2. John Chiang rai zegt op

  Beste Wim,
  Het antwoord op deze vraag bestaat meer uit hopen,als werkelijk weten.
  Tot Februari 2016 is nog een erg lange tijd ,en dit zeker in een land waar de regering iedere dag met andere experimenten komen,die naar mijn mening meer spontaan,als werkelijk doordacht zijn.
  Als je in Februari 2016 een stoel wilt hebben,blijft alleen HOPEN & BIDDEN.
  Gr. John.

 3. Tlharrie zegt op

  Ja klopt Alex ben er net 3 maanden geweest
  alleen op woensdag geen bedden
  de rest van de week wel

 4. Frans zegt op

  Het klopt helemaal, op woensdag is er geen bedje of stoeltje te krijgen, dit geldt bijna voor ieder strand in Thailand, soms kan je het proberen bij een hotel die een prive strand heeft,daar knijpen ze nog af en toe een oogje dicht, maar ik denk niet dat alle bedjes en stoelen weggaan dit helpt het toerisme nog verder om zeep.

 5. Harold zegt op

  Aanstaande woensdag 15 april kunnen we weer heerlijk genieten van strandstoelen en parasols, in ieder geval aan Jomtien (dongtan beach)
  Daar 19 april ons grote waterballet plaats vind, kan er die dag geen mens het strand bereiken met vervoer.
  dus eenmalig een wisseling, zodat de strandtenthouders, toch maar een dag arbeidsloos zijn.

  Ik ben er zeker van dat we in 2016 ook nog stoelen en parasols aan dongtan beach hebben, daar de meeste strandtenthouders goed voldoen aan de regels en sommige dicht bij het ” vuur ” zitten door middel van een committee dat de burgemeester adviseert.

 6. Liesbeth Schrijvers zegt op

  Als het net zo gaat als in Phuket en ik geloof in Hua Hin ook, dan kun je er gewoon op rekenen, dat er op een dag niets meer op het strand staat. Dan kun je hoogstens een parasol huren, met daaronder 2 (niet 1!) matrasjes, die ooit op je ligbedje lagen!
  En voor de hoofdprijs hoor! 200 Baht per dag! Wij hebben dit jaar voor 800 Baht (afgedongen natuurlijk) een stoel gekocht, die je achterover kunt doen. En dat beviel uitstekend. De eerste maand (november2014) hadden wij nog de naïeve hoop dat de ligbedjes terug kwamen. Maar helaas. Onze ruggen en knieën hadden het zwaar te verduren. De andere 3 maanden toch heerlijk genoten van onze zit/ligstoel. Hoop dat Jomtien overgeslagen wordt. Maar Wij vrezen met grote vreze!

 7. Willem Horik zegt op

  Ik ben in februari in Jomtien geweest en daar waren er op de woensdag de gehele dag geen strandstoelen.Op Puket mag het helemaal meer. Als dit zo blijft zal het heel wat mensen weerhouden om naar Thailand gaan. Er zijn natuurlijk legio andere bestemmingen richting Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website