Hallo,

Onlangs heb ik met veel belangstelling informatie zitten lezen (op deze blog) betreffende de aansprakelijkheid van buitenlanders in het verkeer. De informatie betrof echter uitsluitend bestuurders van auto’s en motorfietsen.

Ik rijd nooit op een motorfiets of een auto. Maar…. ik fiets wel heel veel (in Chiang Mai), ook in het centrum. De fiets is mijn eigendom. Ook loop ik daar dikwijls.

Ook als fietser of voetganger kan ik bij een ongeval betrokken raken. Met of zonder schuld. Wie kan mij iets vertellen omtrent mijn aansprakelijkheid. Is het bijvoorbeeld mogelijk om een fietsverzekering af te sluiten?

Alvast bedankt!

Ger

1 reactie op “Lezersvraag: Is het mogelijk om een fietsverzekering af te sluiten in Thailand?”

  1. ruud NK zegt op

    Ger,. Ik fiets ook veel in Thailand maar heb mij nooit afgevraagd of ik mij moest verzekeren. Een fietsverzekering had ik ook niet in Nederland. In Nederland geldt volgens mij dat je nooit schuldig of bijna nooit schuldig kan zijn aan een ongeval. Volgens mij geldt deze regeling ook voor Thailand. Ik fiets in Thailand tussen de 100 en 200 km per week.
    Wie helpt mij uit de droom???


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website