Lezersvraag: Visum voor Thailand in Cambodja aanvragen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
19 maart 2017

Beste lezers,

Ik wil in april een nieuw toeristenvisum voor Thailand aanvragen in Cambodja. Zijn er verschillende mogelijkheden in Cambodja? Siem Reap? Of ben je verplicht om naar Phnom Penh te reizen. Ik kom vanuit Surin.

Groet,

Geert


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Visum voor Thailand in Cambodja aanvragen”

 1. Jay zegt op

  De ambassade zit in Phnom Penh maar via een visa office kun je ook vanuit Siem Reap een visa krijgen . Paspoort wordt dan wel naar PP gestuurd dus duurt wel wat langer .
  Raad je aan om een visa kantoor te gebruiken aangezien de Thaise ambassade in PP niet de makkelijkste is . Een goed adres is LMN travel aan de Riverside in PP , vlakbij Street #144 . Rekenen slechts 10/15 Dollar extra maar zorgen voor het hele traject . Absoluut waard het geld . Duurt wel 3/4 dagen dus zorg dat je genoeg tijd inplanned .

 2. PEER zegt op

  Beste Geert,
  ‘n Toeristenvisum krijg je gratis op Suvarnabhum airport en is 30 dgn geldig. Die kun je eenmalig verlengen bij de immigration voor Th Bth 1900,– En dan moet je ‘t land uit, haha.
  Sinds 1 januari kun je óók bij bordercrossing , terug Thailand in dus, voortaan 30 dgn verblijven. Ben vorige week zelf de grens ten Noorden van Along Veng overgefietst en binnen 1,5 minuut was het gefikst. Maar vanuit Surin kun je het beste de Chong Chom grens nemen.
  Succes ermee,
  Peer

  • Cornelis zegt op

   Je krijgt géén visum op de luchthaven, Geert.

 3. fernand zegt op

  Ik was persoonlijk op de thaise ambassade te Phnom Phen,vroeg tourist visa aan,formulier invullen,maar er werd mij gevraagd mijn hotelboekingen voor de 3 volgend e maand voor te leggen,wat ik niet kon daar ik zei rond te reizen,kreeg dan ook geen visa.Dus waarschijnlijk beter via office.

 4. haki zegt op

  Beste Geert! Ik zou voor de toekomst graag ook weten welke mogelijkheden er zijn. Mijn Thaise schoonfamilie woont in Sikornaphum (30km oost van Surin Muang). Zou je mij op de hoogte willen houden met je ervaring? Vriendelijke groet, Haki (email: harald_van_hengel@hotmail.com)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website