Lezersvraag: Snorkelen en jungletocht, wie heeft tips

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
20 januari 2016

Beste lezers,

Mijn dochter komt voor het eerst haar papa opzoeken in Thailand. Zij wil twee dingen heel graag: lekker snorkelen en een leuke jungletocht.

Wat kunnen jullie aanbevelen?

Zelf heb ik die ervaring nauwelijks; ik woon op het platte land in het noorden.

Alvast bedankt

Groet,

Adri

5 reacties op “Lezersvraag: Snorkelen en jungletocht, wie heeft tips”

 1. Geert zegt op

  Jungletocht en survival for a night zonder elektriciteit en sanitair maar met begeleiding. Ga slapen voor 400/500 baht in hotel Bann Elephant in Chiang Mai en reserveer daar je gids voor 1000 baht. Zijn allemaal jonge gasten, vooral meisjes, die goed engels spreken die je hierbij begeleiden. De gids is nen thaise survivalgast. Ze komt zeker tevreden terug. Ook rappeltochten slingerend door de bomen. Commandostijl. Kleine rugzak en lamp zijn nodig alsook muskiernet En muggenmelk. Muskietnet zit in de prijs inbegrepen. Zeker doen.

 2. frank zegt op

  333TRAVEL is de grootste en verre reis op maat specialist naar Thailand. Bel ons voor informatie we hebben hele leuke reizen en tips. Tel 0348 44 19 51 !

  groet,
  Frank

 3. NicoB zegt op

  Koh Samed, wel wat uit de buurt, zeer goed verzorgde 6 eilanden dagtocht met speeedboot, op diverse plaatsen snorkelen, 300 bath per persoon, incl. lunch, leuke, complete huisjes te huur, 2.100 bath per nacht all in, resort Larissa, warm aanbevolen, met ferry naar het eiland, 50 bath p.p., het is even reizen vanuit het noorden maar de moeite waard en een hele leuke ervaring.Veel plezier.
  NicoB

 4. Rick zegt op

  Ga richting Phuket direct voor de kust maar vooral bij de Phi Phi eilanden en Similan eilanden de mooiste snorkel locaties met prachtige riffen. En voor een jungle tocht kun je o.a. in khao lak maar vooral khao sok terecht allemaal op zeer korte reis afstand van Phuket en zowel als dag en meerdaagse tour zeer goed te doen. Er rijden tal van nachtbussen tussen BKK en Phuket dus voor nog geen 1000 thb pp ben je al vaak daar.

 5. marjo zegt op

  Beste Adri….voor de combinatie van jungle en snorkelen zou ik zeggen ; Koh sok voor de jungle en aansluitend kun je Of naar Surin eilanden..Of naar Krabi .. Of naar Phuket…Voor mij staat Surin op de eerste plaats ,maar het is wel een hele onderneming….kijk eens op de site van Snorkeling Thailand, Liveaboard 3 days, 3 nights….is veilig en echt een avontuur !! veel plezier met je dochter !!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website