Beste lezers,

Mijn vriendin komt begin november voor 71 dagen naar Nederland. Zij heeft een 5 jaar Schengenvisum voor meerdere entry’s. Ze vliegt met KLM van Bangkok naar Amsterdam (retourticket).

Mijn vraag, de terugreis, moet zij zich dan daarvoor aanmelden bij de Thaise ambassade? Voor de formaliteit?

Wie heeft daar ervaring mee?

Groet,

Rico

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Mijn vriendin komt naar Nederland moet de terugreis via de Thaise ambassade?”

 1. Tonny zegt op

  Elke Thai national moet ook in quarantine dus ook een COE aanvragen. Er zijn kortingen op de quarantine hotels als dit via de embassy geregeld woord. Je kunt ook zel de ASQ hotel regelen en de flught naar Bangkok, maar dan alsnog een COE aanvragen bij welke Thai ambassade dan ook.

  • herman buts zegt op

   quarantaine hotel is voor thai gratis, inclusief eten en drinken, je mag wel niet van de kamer, enkel 2 keer voor coronatest.

   • Klus zegt op

    Het is momenteel nog gratis. Er wordt over gesproken dit te veranderen zegt mijn Thaise vriendin.

 2. adje zegt op

  Dat moet inderdaad via de ambassade. Want als ze weer in In Thailand aankomt wordt ze op het vliegveld opgevangen en moet ze 14 dagen in quaraintaine in een door de Thaise overheid aangewezen hotel. Dit is de sutuatie van nu. Hoe het over 4 maanden is weten we natuurlijk nog niet.

 3. Kemosabe zegt op

  Moderator: Alleen reen reactie op de vraag svp. Als je zelf een lezersvraag hebt moet je die via de redactie insturen.

 4. Theo zegt op

  Vandaag kreeg mijn Thaise vriendin, die hier nu bijna 90 dagen is, een email van de Thaise Ambassade dat vanaf 1 oktober de quarantine (ASQ) zelf betaald moet worden als zij niet met een vlucht van de Ambassade terug gaat.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website