Lezersvraag: Wat kost een printer in Udon Thani?

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
23 september 2016

Beste lezers,

Mijn Thaise vrouw gaat binnenkort weer naar haar family in Udon Thani. Haar dochter heeft ons gevraagd om een printer voor haar mee te nemen. Maar volgens mij zijn die toch ook niet zo duur in Thailand? En dan heb ik het over een gewone huis met tuin printer voor kopiëren, scannen en printen.

Want om zo’n ding mee te slepen vanuit Nederland zie ook niet zitten. Ds mijn vraag weet iemand wat gemiddeld zo’n printertje kost in Udon?

Bedankt voor uw antwoord.

Groet,

Tukker

17 reacties op “Lezersvraag: Wat kost een printer in Udon Thani?”

 1. Paul zegt op

  Hallo Tukker,
  Zelf zit ik in Jomtien/Pattaya.
  Ik heb in Pattaya een printer/scanner/copier gekocht merk Canon. Inclusief externe inktreservoirs en de installatie hiervan (geen wifi) was ik 1600 Bath kwijt.
  Laat het in Udon 500 Bath duurder zijn, hetgeen ik niet denk dan is het de moeite en gesjouw niet waard. Voor een prijsverschil van 25 euro al die moeite? Ik zou het niet doen. Komt bij dat je zeker voor het kopen en installeren van een groot extern inktreservoir ook weer extra geld kwijt bent. Ook je garantie is in Thailand niets waard. Ik weet niet zeker of er verschil bestaat tussen apparaten geschikt voor de tropen (hoge vochtigheidsgraad) en apparaten voor koude streken.

  Suc6

  • Paul zegt op

   Correctie: 100 Bath moet zijn 2600 Bath

 2. Geertg zegt op

  Een eenvoudige printer kost tussen de 2500 en 3000 thb.

 3. Charles zegt op

  Cartridges voor een printer uit Nederland zijn in Thailand niet te krijgen en moeten dus opgestuurd worden wat de prijs dus erg duur maakt.

  • Pieter1947 zegt op

   Printer mee genomen uit Nederland en kon geen Cartridges kopen in Thailand.Staat nu als afval in de schuur…Gewoon printer in Thailand kopen.Ze staan al te koop bij BigC voor 1900 thb..

 4. Timo zegt op

  Beste Mede Tukker,
  Een printer is over het algemeen 10% duurder als in Nederland. Ik zou hem dus in Thailand kopen omdat de garantie aanspraak indien nodig ook makkelijker werkt.

 5. Jochen Schmitz zegt op

  Kun je in Udon Thai kopen tussen de 2500 en 5000 Baht. 200 meter can Central heb je 3 goede zaken waar je terecht kunt voor alle printers.

 6. Andre Hogewoning zegt op

  Lazada HP deskjet all in one printer 2135 kost 1945 baht.

 7. Michel zegt op

  Printers kosten in Thailand nagenoeg het zelfde als in Nederland. Zie bijvoorbeeld deze link:
  http://www.invadeit.co.th/category/multi-function-printers/sort/price/asc/
  Vrij nutteloos dus om met zo’n ding te gaan slepen dus.
  Daarbij is mijn ervaring dat elektronische spullen uit Nederland in de tropen nogal snel op zijn. Zelfs van een dure spiegelreflexcamera beginnen na 3 maanden al bepaalde onderdelen bruin te worden van de roest, en weer een paar maanden later deed die helemaal niets meer. De nieuwe die ik in Thailand kocht houd het alweer een paar jaar vol zonder problemen.
  Ik koop dus voortaan dat soort spullen wel in Thailand. Dan weet ik zeker dat dat tegen het tropische klimaat bestand is.

 8. Renévan zegt op

  Zoals Paul al zegt koop een ieder geval een printer met externe inktreservoirs. Sinds ik deze heb, heb ik de reservoirs nog nooit bij hoeven te vullen. Wel iedere week even de optie schoonmaken gebruiken en een test print doen om uitdrogen van de printkoppen te voorkomen. Nu heb ik zelf een draadloze Brother printer wat het voordeel heeft dat je van meerdere computers kan printen zonder met kabels in de weer te hoeven zijn. Printen vanaf mijn smartphone en tablet kan trouwens ook draadloos.

 9. harm zegt op

  Van de week net een nw alles in 1 printer gekocht Epson L 220 met groot extern inktreservoir 4000 Bath.

 10. Kuhn zegt op

  tussen de 2000 en 4000 baht heb je werk goede printer hier.

 11. tako zegt op

  Koop in ieder geval een laserjet. De catridges gaan zeer lang mee en de kwaliteit is beter. Beveel een brother all in one aan. Gewoon via lazada of zo bestellen s6

 12. Bacchus zegt op

  Zou niet met een printer gaan lopen sjouwen. Bij alle grote winkelcentra volop te koop in Thailand vanaf ongeveer 2.000 baht. Ik denk goedkoper dan in Nederland, dus niet de moeite om jezelf te belasten. Cartridges zijn hier wel duur, maar in Nederland ook. Ik heb voor een Canon wifi printer-scanner-copier 2.900 baht betaald alhier. Cartridges voor dit apparaat kosten 1.400 baht, belachelijk duur dus!

  • NicoB zegt op

   Ik laat de cartridges bijvullen, zwart 100 bath, kleur 150 bath. Wel zorgen dat je de cartridge bij laat vullen zodra leeg, anders verdroogt deze en is waardeloos.
   Canon Pixma MP 280, kosten 2.500 bath, prima printer/scanner/copier.
   NicoB

 13. Hendrik zegt op

  Als Je het meeneemt uit Nederland betaal jij, als Je het koopt in Thailand ( veel voordeliger) betaal Je ook. Dus Wat doe Je? Gewoon hier kopen , kan Je in Iedereen geval ook de inkt patronen kopen

 14. daiel zegt op

  Bij Makro koop je HP Deskjet 1050 printer voor 1500 tot2000 thb.
  Succes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website