Lezersvraag: Iemand vertrouwt met AVG secureVPN?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
1 mei 2020

Beste lezers,

Iemand vertrouwt met AVG secureVPN? Sinds enkele weken als ik mijn browser open doe en een website wil openen werkt dit niet als ik mijn VPN instel. Sluit ik hem af dan kan ik op het internet, had daarvoor geen problemen, wat zou de oorzaak daarvan zijn? Heb de VPN al verwijderd en nadien terug geïnstalleerd, zelfde probleem.

Graag raad aub.

Dank u

Groet,

Georgio

No votes yet.
Please wait...

15 reacties op “Lezersvraag: Iemand vertrouwt met AVG secureVPN?”

 1. Ton zegt op

  Heb geen ervaring met de vpn van AVG. De meeste gratis vpn verbindingen maken het systeem traag en zijn gebonden aan een maximum aantal MB’s als je op het internet gaat streamen. Ik gebruik zelf surfshark. Je behoudt een snelle verbinding en heel goed bruikbaar als je bv ook van Netflix gebruik maakt. Bij sommige vpn programma’s blokkeert Netflix met succes de toegang. Dit vpn programma is in verhouding niet erg duur, neem een contact voor bv 3 jaar, dan is het een goedkope vpn’er. Maar wel een hele goeie, je kunt het op een onbeperkt aan devices laden. Succes!

  • Rinus zegt op

   Kun je hiermee netflix nederland bekijken zonder bblokkade

 2. Henry zegt op

  Hallo Georgio,

  Ik had het zelfde probleem toen heb ik een andere VPN genomen TUNNELBEAR werkt op 3 apparaten.

  Succes

  Henry

 3. Cees zegt op

  Het komt door de VPN, sommige sites veelal banken in Thailand en vaak ook sites zoals Lazada werken niet goed of niet met VPN. Als je toch VPN wilt gebruiken, zou je als je die sites die problemen geven.VPN tijdelijk moeten uitschakelen

 4. rob zegt op

  Beste allemaal,

  Gebruik tijdens de vakantie Xpress vpn.Werkt uitstekend en is zeer snel.
  Gr Rob

 5. Kees zegt op

  Ik heb geen ervaring met AVG, wel matige ervaring met diverse gratis VPN’s. Laatste keer in Thailand wel goed gewerkt met Proton gratis VPN. Maar als je permanent in Thailand zit: betaal voor een goede VPN, dat is de moeite waard en niet erg duur.

 6. Harm zegt op

  Ik heb AVG vpn.
  Als ik de vpn instel op bv Malaysia gaat het redelijk maar nog altijd een stuk langzamer als zonder vpn
  Stel ik bvb Amsterdam in en ik zit zelf in Thailand dan kan ik rustig een kop koffie drinken voordat het werkt bij wijze van spreke dan.
  Als je niet wilt dat men ziet waar je zit dan zul je snelheid moeten inleveren
  Het signaal zal toch eerst naar het ingestelde adres moeten gaan en daarna pas naar je originele adres en dat kost tijd / snelheid.
  Ik denk dat je je moet afvragen hoe belangrijk vind ik het dat men niet ziet waar ik zit en dan een afweging moeten maken.

  • Hugo zegt op

   Berste Harm, ik zou zeggen Weg ermee want dat hoeft helemaal niet.

 7. Lunghan zegt op

  Ik heb al jaren IPVanish , kunt met 5 aparaten tegelijk inloggen , snel en werkt vlekkeloos.

 8. Hugo zegt op

  Georgio. Ik weet niet hoe goed je bent in computerzaken, maar heb je al eens een grondige delete gedaan van de VPN en dan bedoel ik met name het register. Dit kan je zelf doen of gebruik een fatsoenlijk uninstall programma. IO bit uninstaller is gratis en verwijdert ook de register entries.
  Trouwens al eens gegoogeld of contact gezocht met AVG?
  Groet.

 9. Christiaan zegt op

  Hallo Georgio,

  Kijk een bij instellingen of er bij internet aansluitingen al VPN ingeschakeld staat. Dan heb he AVG Secure VPN niet nodig. .Ik had AVG Secure VPN en ben blij, dat ik die niet meer heb. Sindsdien gaat alles wat vlotter.

 10. ser kokke zegt op

  Ik heb “pureVPN” en dat werkt perfekt als je in Thailand woont. AVG heb ik opgezegd, te veel problemen.

 11. theoS zegt op

  Voor wat het waard is, AVG is enkele jaren geleden opgekocht door Avast en is zodoende praktisch helemaal gelijk daaraan met dit verschil dat alleen de antivirus goed werkt, de rest niet. Moet men Avast downloaden en installeren.

 12. Adri zegt op

  Ik heb betaalde securitie en VPN van AVG en heb het ingesteld op Amsterdam.
  Als ik in Thailand bankzaken doe op mijn leptop zet ik VPN even uit anders vraag de bank waar ik ben.
  Dat is op zich geen probleem,omdat het een controle is van de bank.
  Verders werkt het prima VPN en ook kan ik programma’s van Ziggo kijken op mijn leptop omdat ik een inlogcode heb van mijn zoon.

  Adri

 13. MIke zegt op

  Ik gebruik ExpressVPN dit is naar mijn mening de beste VPN op de markt en wanneer je meer over VPN’s kan je mij bereiken via deze site. Ga naar mijn pagina en je kan korting krijgen via het ExpressVPN artikel (https://www.debestevpn.nl/de-beste-vpn-op-een-rijtje/). Ja kan dan wanneer je een jaar abonnement afsluit GRATIS de VPN 30 dagen gebruiken. Ben je niet tevreden krijg je het geld terug binnen 5 dagen. Je loopt dus geen enkel risico. Veel plezier!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website