Beste lezers,

Ik ben op zoek naar informatie over tranfers op Suvarnabhumi. Ik kan het op internet niet vinden. Wie weet hoe het werkt op dit moment?

Kun je binnen de transferzone blijven, zonder controles en vooral zonder quarantaine? Het gaat om een vlucht van Amsterdam naar Shanghai, met overstap in Bangkok, 11 uur wachten.

Waarschijnlijk met KLM (maar het telefoonpersoneel van KLM weet dat ook niet).

Is iemand op de hoogte?

Dank voor reacties,

Groet,

Lonnie.

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Hoe zit het met de tranferzone op Suvarnabhumi?”

 1. Laksi zegt op

  Tja,

  Zover ik begrepen heeft, krijgt iedereen die binnenkomt een medische controle of je nu in Bangkok blijft of niet. Dan krijg je een persoonlijke begeleider naar je koffer, die je zelf van de band moet halen. Geen overstap service. tot zover weet ik het, reken maar op minimaal 4 uur vertraging. Tja dan…….. misschien wel 14 dagen in qua…… Nog niemand verteld.

 2. Michiel zegt op

  Ik kan op de KLM site tot 29 januari geen vlucht naar BKK vinden.

 3. RoyalblogNL zegt op

  Maar waarom een begeleider voor de koffer wanneer het gaat om een transfer (overstap)?
  Bij een transfer, zoals de vraagsteller beschrijft, kom je het land niet in (je gaat niet langs immigratie) en is je bagage doorgelabeld naar de eindbestemming.
  Ik weet niet of bij het boarden in Shanghai een negatieve test moet worden overlegd om in Bangkok te mogen overstappen. Dat is informatie die de vliegmaatschappij moet geven.

  NB De vraagsteller geeft overigens niet aan of de reis op één ticket wordt gemaakt – maar dat moest haast wel, want Thailand “binnen” gaan om opnieuw in te checken voor een vervolgvlucht, lijkt me niet toegestaan onder de Thaise coronaregels.

 4. Cornelis zegt op

  Het zou me zéér verbazen als dat inderdaad mogelijk zou zijn. De ‘ Civil Aviation Authority of Thailand’ (CAAT) laat in de gepubliceerde voorwaarden hier m.i. geen enkele ruimte voor. Zelfs als passagiers weer met hetzelfde vliegtuig doorgaan moeten ze aan boord blijven.
  https://www.caat.or.th/en/archives/51895


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website